Varpajaiset: hurjaa nollavuotiaan juhlintaa! *


Vau mitkä Varpajaiset!

Homman nimi viime lauantaina oli Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan 0-vuotis vuosijuhlat. Paikkana toimi mikäpäs muukaan kuin Design Factory.

Ilman pitkän historian tuomaa painolastia, vuosijuhlaetikettiä, kiristävää iltapukua tai puhetta naiselle virittäydyimme iltaan.  (Tai no, taidettiin niitä yksityisiä – ja yksisuuntaisia? – puheita naiselle pitää yön pikkutunneilla useampiakin).

Ilmapallojakin jännitti ennen kuin vieraat saapuivat.

Varpajaisillasta muodostui lopulta tapahtumantäyteinen, värikäs, pirskahteleva – ja pitkä! Sen jälkeen kun oltiin saatu pakollinen pönötysosuus eli kokkarit ja erilaisten sekalaisten lahjuksien vastaanotto*) hoidettua, päästiin itse asiaan.

Illan mittaan luvassa oli karaokea, discoilua ja sisarschoolien sitsiperinteiden kokeilemista. Nautitiin open baarista ja maittavasta buffet-ruoasta. Lisäksi vierailtiin juhlistamassa pikkuisen syntymää sikariteltassa ja kuultiin upeiden Polyteknikkojen, KYL:n sekä KYN:n laulantaa.

Sitsaamista taikkilaisittain, teekkareiden tapaan & kylterihengessä.

Hilpeä meininki jatkui jatkoilla Täffalla, jossa juhlakansa biletti mahtavan Instant Tangerinen tahtiin. Kiitos kaikille osallistujille, olitte huippuja!

Ja päälle poltettiin — varpajaissikarit.

Suurensuuri kiitos Varpajaisten järjestämisestä kuuluu lopulta meidän rautaiselle kulttuuri- ja järjestösektorille sekä ihanaiselle Aalto-yhteisötoimikunnalle! You guys rock! Todistitte juuri että yhdet mageet vuosijuhlat on mahdollista järjestää kuukaudessa. Mitä ette ehkä kuitenkaan välittömästi suosittele muille…

Joraamista.

Toivottavasti viihdyit! Ihmeitä, mystiikkaa ja ainutlaatuisia öitä luvassa vielä loppuvuonnakin. Stay tuned!

<3: Elli

PS. Lisää kuvia Varpajaisista tulossa myöhemmin, tässä vain muutama maistiaista.

PPS. Kerrothan meille, mikä fiilis sulle jäi bileistä!

*) Vuosijuhlalahjaksi saimme muun muassa rahapuun ylioppilaskunnan taloudenhoitoon, alusvaatteita (Aalto-yliopiston opiskelijoiden alkkari-nimikkeen osalta tehdään vimmattua lobbausta pk-seudun ulkopuolella), sekä betoniin valetun taulun, jossa on jokaisen kolmen korkeakoulun dekaanin (=entisen rehtorin) oikean jalan jalanjälki. Kiitämme näistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *