AYY tulee iholle!

AYY tulee iholle

Lämpömiehenkuja 3 sijaitsee mäellä, jonne pitää kiivetä. Keskustoimiston ovi on lukossa eikä edes kaikilla talossa työskentelevillä ole vielä sisäänpääsyyn tarvittavaa avainkorttia. Jos ihmiset eivät löydä AYY:n luo, niin ainut mahdollisuus on mennä itse heidän luo. Niinpä AYY tulee iholle!

Ensi viikolla maanantaina 22.3. homma starttaa Kipsarissa TaiKissa, jonne voi tulla tapaamaan AYY:n toimijoita. Kello 10–14.30 paikalla on sekä hallituksen jäseniä että sihteeristöä ja saattaapi paikalle ilmestyä edustajiston puheenjohtajistoakin. AYY tarjoaa paikalle saapuville kahvit ja mahdollisuuden antaa palautetta sekä ideoida tulevaa toimintaa. Tule siis kertomaan Aaltomaisin ideasi meille ja hae oma AYY rintamerkkisi.

Tiistaina 23.3. kello 10–14.30 AYY tulee iholle HSE:n päärakennuksen aulassa. Paikalla on hallituksen jäseniä ja sihteeristöä. Tule istahtamaan aulan sohville kupposelle kuumaa ja kertomaan mielipiteesi ylioppilaskunnalle ja ylioppilaskunnasta. Vastailemme mielellämme kysymyksiin ja kerromme toiminnastamme. Kyselyyn vastanneille on luvassa haalarimerkki.

Keskiviikkona 24.3. ja torstaina 25.3. AYY tulee iholle TKK:n päärakennuksen aulassa. Olemme paikalla 10–14.30 molempina päivinä ja tarjolla jälleen iloista hengailua, kahvia, rintamerkkejä ja kyselyyn vastanneille haalarimerkki.

Tule siis kertomaan ylioppilaskunnan toimijoille mitä mieltä olet. Kaikki palaute ja kehitysideat ovat tervetulleita. Samalla tarjoutuu myös loistava mahdollisuus tulla kysymään mieltäsi askarruttavaa asiaa. Tervetuloa!

Tässä vielä aikataulu:

ma 22.3. klo 10 – 14.30   Kipsarissa
ti 23.3. klo 10 – 14.30   HSE:n päärakennuksen ala-aulassa
ke 24. ja to 25.3. klo 10 – 14.30   TKK:n päärakennuksen ala-aulassa

-Lassi

ps. kurkkaa myös facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=364425417660&index=1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *