Lisää seikkailua, kiitos!

AYY:n poikkisektoriaalinen seikkailujoukkue osallistui KY City Challenge seikkailukilpailuun viime viikonloppuna. AYYH ’10 lähti reissuun rinnassaan lähtönumero 19 ja niinpä oiva joukkueemme päätti myös 19. sijan olevan tavoittelemisen arvoinen loppusija. Kaikki menikin lähes nappiin ja lopulta juuri tuo kyseinen tavoite saavutettiin ja joukkueemme voi olla ylpeä itsestään.

Kilpailu ei missään nimessä ollut helppo. Koko ajan täytyi syödä vähintäänkin epäilyttävän makuisia energiapatukoita ja muita seoksia. Melontaosuudella hallituksen säveltaiteellinen harhaanjohtaja Hirvola ruoski joukkuettamme mitä moninaisimpiin äänialoihin. Toisaalta todettakoon, että melonta raikkaassa kevätsäässä sujui huomattavasti nopeammin teekkarilauluja opetellessa, mutta ei ollut kylteripojalla helppoa kuitenkaan. Sanotaan nyt vaikka, että teekkarilauluja on paljon ja sanat vain ovat hankalia. Jotta homma ei mennyt aivan pelkäksi lauleskeluksi, niin yritti joukkueemme tehdä inkkarikanootilla eskimokäännöstä Espoonjoen yläjuoksulla. Käännös onnistui vain puoliksi ja lopputuloksena oli raikas pulahdus jokeen.

Joukkueemme löysi kaikki rastit kumpanakin seikkailupäivänä ja teki jopa ylimääräisiä lenkkejä matkan varrella. Kilpailuun kuului niin juoksua, pyöräilyä, melontaa kuin laskeutumistakin. Vapaaehtoisena rastina kokeilimme myös uimista ja sukeltamista. Viimeksi mainituissa emme tiedä sijoitustamme, sillä kaikki joukkueet eivät osallistuneet kyseisille rasteille. Pieni pilke silmäkulmassa todistimme (lähinnä itsellemme) että toimistolla pölyttyneet hallituksen jäsenet pystyvät venymään myös urheilusuorituksiin.

Matkaa koko kilpailussa kertyi arviolta 100 kilometriä, joista suurin osa taitettiin pyöräillen. Kilpailu tarjosi oivan mahdollisuuden tutustua pääkaupunkiseutuun ja paljon hienoja kokemuksia. Iso kiitos kuuluu KY City Challenge -järjestäjille, jotka räntäsadetta uhmaten panivat itsensä likoon. AYY:n hallitus suosittelee pientä seikkailua kaikille ja toivottaa erinomaista Wappua!

Toivottaa seikkalutiimi AYYH ’10:  Atte Harjanne, Taneli Hirvola & Lassi Hämäläinen

Maalissakin jaksoi vielä hymyilyttää

http://www.kycitychallenge.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *