Unohtuiko jotain?

Yksi AYY:n (mielestäni) mukavimmista palveluista on ilmainen opiskelijakalenteri. Ilmaisuuden lisäksi kalenterista jää mainosmyynnin ansiosta jopa ylioppilaskunnan kassan pohjalle muutama ropo. Nice!

Harmillinen juttu kävi tämän vuoden kalenteria kasatessa. Tiukan aikataulun tuoksinassa tieto AYY:n sisällä ei kulkenut riittävän hyvin, ja tämä yhdistettynä muutamaan inhimilliseen unohdukseen johti siihen, ettei kalenterista löydy laisinkaan esimerkiksi KY ry:n tulevan vuoden tapahtumia. Merkintöjä kun kyseltiin ainoastaan AYY:n yhdistysrekisterin yhdistyksiä kokoavan sähköpostilistan välityksellä, eikä esimerkiksi juuri KY ry tuolloin vielä listalta löytynyt.

Ikuisesti ei AYY:ssä toki voida vedota ”käynnistysvaikeuksiin” tai ”kiireeseen”, mutta varmaa on se, että tulevaisuudessakin tekevälle sattuu. Onneksi yleensä opiskelijatoiminnassa erehtyminen on sallittua ja vahingot annetaan anteeksi. Tärkeintä on, ettei mukaan pääse lipsumaan pahantahtoisuutta. Tähän liittyen keskustelupalstojen teekkarisalaliitto-maalailu osoitti jälleen sen, että matkaa suloiseen, ymmärtäväiseen ja luottavaiseen yhteiseloon on vielä hieman yli kanannokallinen.

Käy hei ihmeessä, AYY:n jäsen, joka tapauksessa hakemassa oma, epätäydellinen kalenterisi AYY:n palvelupisteelta (Arabia, Töölö, Otaniemi; kaikista löytyy)! Tästä voit täydentää omaan kalenteriisi jollain kivan värisellä kynällä myös KY ry:n ja TOKYO ry:n tapahtumia, jotka nyt mokan ilmettyä keräsin tiedoksi:
(Täydennän listaa sitä mukaa, kun KY ja TOKYO ehtivät tapahtumiaan ilmoitella.)

22.8.-11.9. AHNE.-taidefestivaali Suvilahden voimalassa
– klubit joka lauantai (28.8., 4.9., 11.9.)
– 5.9. La-Bas goes Ahne -performanssi klo 15->
26.8. KY100-avajaiset aka. Kesäkuntis (tänään!)
2.9. Mursumessut KY-talolla ja Mursubileet
4.9. KY-mpin Beach Party
9.9. Mursujaiset & Mursujaiskuntis
14.-19.9. KY:n vaellus Kevolla
16.9. NESU-KY:n harkkasitsit
22.9. ArsYO-avausbileet Ravintolalaiva Wäiskissä
23.9. Kylterisoudut & Seilorikuntis
30.9. Massiivimökki (mursuille?)
4.-10.10. KY:n kansainvälinen viikko
9.10. Boston Night
10.10. Sillis (KY)
6.10. Taiteilijatapaaminen Kiasmassa
7.10. III-kierros & III-kierroskuntis
9.10. Boston Night
10.10. Sillis (KUJ)
20.10. Taiteilijatapaaminen Kiasmassa
29.10. Arabia Maskerad Korjaamolla
4.11. KYL-kuntis
11.-14.11. KY:n Pietarin kulttuurimatka
18.11. Uuden Kiljukaulan julkistamislauluilta
27.-29.11. TOKYO:n joulumyyjäiset @ Lume
2.12. Puurojuhlakuntis
24.2. KY100-vuosijuhlakuntis
26.2. KY100-vuosijuhla
27.2. KY100-supersillis
14.4. Hukkaputki & -kuntis

Huomiona myös se, että kalenteriin merkittyjen Kampuskarkeloiden ajankohta tulee muuttumaan (uudet päivät 5.-6.10.). Kuulet siinä myöhemmin lisää.

Hyvä, että palautetta tulee. Erityisen mieluista on tietenkin rakentavanlaatuinen, sillä sen avulla voidaan aidosti parantaa toimintaa.


Pohdiskeli Saara,
joka ei malta odottaa AYY.fi-sivujen uudistumista, Aallon avajaisia ensi viikolla ja ennen kaikkea raikkaan uusia opiskelijoita; puosuja, mursuja, fukseja, pHukseja ja muita vipeltäjiä!

Psst. Tiedottaja Paula avaa kalenterihässäkkää myös täällä: http://www.ayy.fi/node/916. Vakiofani Vieraskin on asiaa jo ehtinyt kommentoida 😉

3 Responses to Unohtuiko jotain?

  1. Eeko sanoo:

    Hei,

    Kalentereista puheenollen, onko jossain saatavilla (tai rakentavana palautteena: Olisiko tulevaisuudessa mahdollista saada?) AYY:n kalenterimerkintöjä digitaalisena, esimerkiksi .iCal tai Google Calendar muodossa? Mukana kulkeva paperiton toimisto arvostaisi suuresti!

  2. Saara Hyrkkö sanoo:

    Ehkä!

    Uusien nettisivujen valmistuttua tuotakin lähdettäneen kehittämään. Ei kuitenkaan ihan hetipaikalla siis.

    Hyvä pointti silti!

  3. Vieras sanoo:

    Järjestääkö Aallonpohja niminen organisaatio jonkun Aalto on Tracksia suuremman tapahtuman josta kaikki voivat olla ylpeitä. Aallonpohja on kuuleman mukaan saanut enemmän tukea ylioppilaskunnalta kuin Aalto on Tracks. Kalenterissa ei näet ollut mainintaa Aallonpohjan järjestämästä tapahtumasta. Voisiko tämän tahon järjestämän tapahtuman lisätä myös tuohon blogin kalenteriin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *