Mitä SINÄ! teet ensi vuonna?

AYY:n uusi hallitus valitaan tänään illalla, mutta se tarvitsee tuekseen  niin sanotusti oikeita töitä tekemään liudan innokkaista, tekeviä ja freessejä tyyppejä! Ylioppilaskunta hakee jäseniä toimikuntiin ja jaostoihin, joista nopea katsaus tässä:

AAVA eli AYY:n kulttuuritoimikunnassa voit esimerkiksi vastata Aalto-vapun järjestämisestä, vuosijuhlista tai siitä miten koko yliopistonlaajuisesti otetaan vastaan uudet opiskelijat ja tutorointi puhaltamalla eri kouluissa asiaa hoitavien kanssa yhteen hiileen. Bileiden ja tapahtumien järkkäilyn lisäksi AAVA:n haetaan liikunnasta, yhteiskunnallisiin asioihin vaikuttamisesta sekä kansainvälisten opiskelijoiden luotsaamisesta kiinnostuneita.

Entä kiinnostaisiko seurata ja osallistua AYY:n viestintään, sen kehittämiseen ja muotoutumiseen? Viestintäsektorille yhdessä tiedottajan ja hallituksen viestintävastaavan kanssa toimimaan haetaan innostuneita aaltolaisia!

Vaihtarit ja muut kansainväliset opiskelijat kaipaavat myös tukea ylioppilaskunnalta. Haluaisitko kenties osallistua heidän toimintansa tukemiseen AYY:n kansainvälisellä sektorilla? TKK:sta muotoutuviin neljään korkeakouluun haetaan vaihtariISOvastaavia, jotka pääsevät osaksi teekkarijaoston ISOtoimikuntaa. Go International! International Degree Students’ Committee, IDSC, is a committee focused on promoting the position of international degree students.

Uuden yliopiston kehitys kiinnostaa? School-kohtaiset hallopedvastaavat johtavat jokaisen schoolin halloped joukkioita ja pitävät yhteyden ylioppilaskuntaan kunnossa. Koulutuspolitiikin syvimpiin saloihin pääset tutustumaan Aivotrustissa, joka pallottelee hallitusvastaavien kanssa perimmäisiä kysymyksiä. Vaikuta Aaltoon!

Teekkarijaostossa voit pitää huolta teekkarikultuurista! Tänäkin vuonna haetaan fuksimajuria, läjäpäin tirehtöörejä sekä järjestäjiä teekkariperinneviikolle.

Find out more and apply!   http://rekry.ayy.fi/vapaaehtoispestit-2011-1
Klikkailemalla löydät tietoa haluamastasi tehtäväkentästä sekä hakuohjeet.

Haku sulkeutuu sunnuntaina 5.12.

Kun itse tekee – tulee tekijänsä näköinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *