Edustajiston iltakoulu 3.5.2011

Edustajiston kokousta 4/2011 pohjustava iltakoulu pidettiin AYY:n keskustoimistolla kolmantena päivänä wapun jälkeen. Paikalle kuulemaan ja keskustelemaan saapui kourallinen edaattoreita. (Tarkalleen ottaen varapuheenjohtajat Henna Jääskeläinen ja Janne Peltola sekä Miikka Putto. Lisäksi Markus Klimscheffskij saapui paikalle, mutta vasta kun homma oli tapultetu pakettiin). Iltakoulussa käytiin kokousasioista tarkemmin läpi tilinpäätöstä, talouskatsausta, Ainon päätoimittajavalintaa sekä OUBSin seuraajan linjaa.

AYY:n vuoden 2010 tilinpäätös on ensimmäinen laatuaan, mikä tarkoittaa paitsi sitä, että se on vailla vertailupohjaa, myös sitä, että sen tekeminen on ollut hieman työläämpää kuin – toivottavasti – tulevina vuosina. Tilinpäätösasiakirjoja voi ihmetellä täällä. Tilinpäätöksen ohella ensi kokouksessa on tiedossa vuoden 2011  ensimmäisen vuosineljänneksen talouskatsaus, joka myös on ensimmäinen lajissaan. Monet AYY:n menoista ja tuloista ovat kausiluontoisia, eivätkä jakaudu vuoden aikana tasaisesti, mikä hieman hankaloittaa kvartaaleittaista seurantaa ainakin näin ekalla kerralla. Lisäksi mm. luminen ja kylmä talvi toi mukanaan ennakoitua suuremamt lämmitys- ja lumenpudotuskulut.  Seurantataulukot saataneen wikiin kohtapuoliin, jolloin kiinnostuneet voivat tutustua AYY:n talouteen entistä paremmin.

Ainon päätoimittajahakuun saatiin paljon hyviä hakijoita, joita valintatyöryhmä haastattelee tämän viikon aikana. Ensi viikolla tiedossa onkin AYY:n lehden uusi luotsi, nykyisen kauden viimeinen lehti ilmestyy tässä toukokuun alussa.

Edustajisto kokoontuu vuoden neljänteen kokoukseensa ensi keskiviikkona 11.5.2011 klo 17:00 alkaen Taideteollisen korkeakoulun Sampo-saliin. Tervetuloa mestoille!

Terveisin,

puheenjohtaja Atte

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *