Käykö AYY:n hallituksen jäsenen homma työstä?

Kun aloitin keväällä AYY:n hallituksen jäsenenä, minua neuvottiin tarkastelemaan ajankäyttöäni yhden kuukauden ajan. Sen tehtyäni innostuinkin pitämään kirjaa koko vuoden ajalta. Nyt kun ura hallituksessa alkaa kääntyä loppua kohden ja uusia innokkaita tekijöitä alkaa ilmestyä kysymyksineen, on hyvä kun voin esittää dataa aiheesta.

Työajan olen jakanut seitsemään osa-alueeseen oman harkintani mukaan. Tapaaminen, kokoontuminen ja kokous ovat ehkä hankalimmat erottaa. Tapaamiset ovat yksittäisiä alle 5 ihmisen kokoontumisia, kun taas kokoontumiset voivat olla esim. viikoittain toistuvia ja sisältää useita henkilöitä. Kokoukset ovat virallisia kokoontumisia, joista pidetään pöytäkirjaa ja joissa tehdään päätökset. EdusBlogi Käykö AYYtuksen alle olen laittanut myös tapahtumien järjestelyt, suunnittelut ja jälkityöt.

Lisäksi olen joka päivä kirjoitellut kyseisen päivän muutamat suurimmat aiheet, joihin työaika on pääasiassa kulunut. Viikottaiset työtuntini vaihtelevat välillä 38–49. Tänä vuonna aikaa on kulunut koko hallituksen yhteisten asioiden lisäksi sääntöuudistuksiin, asukasdemokratiaan, ja kaavojen tutkimiseen. Ohessa on piirakka duuniajan jakautumisesta eri osioihin.

Tarkoituksenani ei ole pelotella suurilla työmäärillä. Päinvastoin voin todeta nyt taaksepäin katsoessani, että aika on kulunut lentäen, sillä työ on ollut vaihtelevaa, monipuolista, haasteellista ja huisinhauskaa.

Syysterveisin,

Jani Laamanen, AYY:n asumisasioista vastaava hallituksen jäsen

One Response to Käykö AYY:n hallituksen jäsenen homma työstä?

  1. Mikko I. sanoo:

    Ansiokasta oman toiminnan mittailua 🙂 Vinkkinä vielä kiinnostuneille RescueTime.com -sovellus, joka seuraa ajankäyttöä eri tietokoneohjelmien ja nettisivujen suhteen. Kuinka paljon teet koneellä töitä (email, kalenteri, office) vs. vähemmän tuottavaa (fb, yle areena, yms). Kaikki tapahtuu automaattisesti ja analyysit ja kehitys tipahtavat viikottain mailiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *