Maukasta, edullista, visuaalista ja ravintorikasta ruokaa – viikon 14 DIY ruokalista – tiistai

Kaaliteema jatkuu…

 

KAALISALAATTI

 

Nyt keväällä saadaan uuden sadon valkokaalia, mikäpä sen maukkaampaa ja edukkaampaa:

Poista varhaiskaalista uloimmat lehdet, halkaise kaali kahtia ja poista kova kanta.Suikaloi kaali ohueksi ja anna levätä hetki.

Valmista salaatinkastike näin: sekoita 1 purkki kermaviiliä, puoli punttia hienoksi hakattua tilliä, 1 rkl Dijon-sinappia,

loraus sitruunamehua, kaksi keitettyä kananmunaaa pilkottuna, ripaus suolaa ja mustapippuria.

Kaada kastike kaalin sekaan ja sekoita. Nauti sellaisenaan ja/tai lihan, kanan tai kalan kera.

 

Terkuin

 

Otaniemen wannabe-kokki

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *