Edelleen maukasta ja edullista ruokaa – viikon 14 DIY ruokalista – torstaina

Paahdetut kik-herneet

1 tlk kik-herneitä
2 rkl öljyä
2 tl garam masala -mausteseosta
1 tl kurkumaa
1 tl suolaa
1/2 tl jauhettua inkivääriä
1/2 tl chiliä

Huuhtele kik-herneet kylmällä vedellä ja kuivaa ennen mausteöljyn lisäämistä.

Sekoita kaikki mausteet öljyn joukkoon ja yhdistä kik-herneet ja mausteöljy leivinpaperilla päällystetyllä uunipellillä.

Paahda kik-herneitä 200-asteisen uunin kiertoilmatoiminnolla noin 35 minuuttia. Herneet saavat rapeutua ihan kunnolla.

Nämä maistuvat erinomaisilta salaateissa ja välipalana.

 

Hyviä ruokahetkiä

toivottelee Otaniemen wannabe-kokki

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *