Hallitus esittäytyy: Anni Rahiala, viestintä ja yrityssuhteet

Moikka kaikki,

Olen Anni Rahiala ja juuri aloittanut hommat AYY:n hallituksessa, vastuualueinani yrityssuhteet sekä viestintä. AYY on minulle vielä aika uusi juttu ja aikaisempi taustani löytyy kiltatoiminnan puolelta. Fuksina toimin emäntänä ja seuraavana vuonna paukuttelin nuijaa Koneinsinöörikillan puheenjohtajana. Opiskelen siis kolmatta vuotta konetekniikkaa. Kuten järjestyksestä voikin päätellä, on kiltatoiminta tullut ykkösenä ja koulu sivussa harrastuksena.

Innostus hakea AYY:n hallitukseen heräsi vasta syksyllä ja aikaisemmin olin vannonut, että en varmasti hae sinne. AYY tuntui jotenkin vieraalta tutun killan vierellä ja syksyllä oli liian väsynyt edes ajattelemaan uusia haasteita. Hiljalleen kuitenkin halu ja innostus heräsivät, sillä tajusin, että muuten pitäisi alkaa ihan oikeaksi opiskelijaksi ja ajatus elämästä ilman luottamustoimea tuntui tyhjältä. Päätöstä hakea ja myöhemmin tulla valituksi en ole kuitenkaan katunut vielä hetkeäkään.

Vaikka päivät venyvät helposti 12 tuntisiksi tammikuussa, on hauskaa kun uusi hallitus on intoa ja ideoita täynnä. Vaikka välillä väsyttää niin aamulla herää kaikesta huolimatta innoissaan uuteen päivään. Pää on tulvillaan uutta tietoa ja kalenterista ei meinaa löytyä aikaa edes sähköposteihin vastaamiseen. Mutta kyllä se hallitusohjelmakin vielä valmistuu. Mutta toisaalta eihän sillä kiireellä ole niin väliä, kun tämä tuntuu aika siistiltä hommalta 🙂

-Anni

Anni_Rahiala

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *