Hallitus esittäytyy: Rosa Nylén, kulttuuri, vapaaehtoiset ja liikunta

No moi! Nyt on minun vuoroni päästä esittelemään itseni: olen Rosa Nylén ja vastuualueeni ylioppilaskuntamme hallituksessa ovat kulttuuri ja vapaaehtoiset, liikunta ja museoon sekä arkistoon liittyvät asiat. Olen myös toinen hallituksemme kylterijäsenistä: opiskelen toista vuotta pääaineenani taloustiede.

Viime vuonna toimiessani KY:llä Kulttuurijaostossa ja Kulttuurivaliokunnassa pääsin näkemään ja tekemään intensiivisesti KY:n kulttuuria. Pallottelinkin päässäni pitkään hakeako KY:n vai AYY:n hallitukseen. Olin jo hieman päässyt tutustumaan teekkarikulttuuriin muun muassa ollessani mukana Teekkarispeksissä. Pohtiessani tätä tiedostin koko ajan, että vuosi 2015 on sekä KY:lle että AYY:lle erittäin haastava, mutta lopulta argumentit selkeytyivät: haluanko tehdä tutussa porukassa jotain mitä tiedän varmasti rakastavani, vai hyppäänkö tuntemattomaan hommassa, joka asettaa minulle aivan uudenlaisia haasteita?

Tein valinnan jo ennen kuin sitä myönsin. Kun se kauan odotettu puhelu hallituksenmuodostajalta tuli, aloin heti pohtia mielessäni tulevaa vuotta. Miten teemme vuodesta aivan erityisen? Miten saamme toimintaamme mukaan mahdollisimman paljon motivoituneita tyyppejä? Miten voin olla KY:n tukena syksyä ja muuttoa ajatellen?  

Enpä ole tässä parissa kuukaudessa löytänyt valmista vastausta yhteenkään edellisistä kysymyksistä. Kuva kuitenkin rakentuu pala palalta ja into tulevasta vuodesta kasvaa. En ole tässä yksin. Asioita oppii tekemällä ja lyhenteet tulevat tutuiksi kysymällä – ihan oikeesti, mikä tää lyhennejuttu on?

– Rosa

Rosa Nylén

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *