#Matkallamantalle – Lakin päiväkirja la 25.4.

Skål hyvät ystävät!

Tänään tämä pieni lakki on sitten viettänytkin opiskelijaelämää oikein urakalla – osallistuin nimittäin kaksille huikeille sitseille, ensin Otaniemessä järjestettyihin Sitsikisoihin ja sitten vielä NESU-KY:n Wappusitseille!

WP_005564

Minulla on luontaisia kykyjä ilmapallomyyjän ammatissa!

Päivä alkoi kesäisissä merkeissä Alvarin aukiolla, kun ystäväni Aalto-yhteisöjaosto Aavasta kutsuivat minut mukaan pöytäänsä Sitsikisoissa! Mikäs siinä pienellä lakilla sitsatessa, kun viini (ja tietenkin myös vesi) virtasi ja kilpajoukkueiden keksimät teemat olivat toinen toistaan huikeampia. Päivän aikana pääsinkin poikkeuksellisen luoviin yhteiskuviin, mm. viimeiselle ehtoolliselle sekä muinaiseen Roomaan! Kuvia voi bongailla erinäisistä someista hashtagilla #matkallamantalle. Päivän aikana minua myös erehdyttiin luulemaan ilmapallomyyjäksi, mutta vapun kunniaksi ystäväni lahjoittivat elefantti-ilmapallon sitä kyselemään tulleelle tytölle ihan ilmaiseksi.

Koska yhdet sitsit päivän aikana eivät tietenkään riitä, suuntasin sitsikisoista Töölöön Casa Academicalle NESU-KY:n ja NESU-SHS:n järjestämille Wappusitseille. Kyllähän se pienen lakin mieltä hiveli, kun minut huudettiin pöydälle ja pääsin esittämään vapputerveiset koko sitsikansalle. Toivottavasti muistitte kehotukseni mukaisesti myös juoda illan mittaan silloin tällöin vettä! Sitsitauoilla poseerasin taas uusien ystävieni kanssa riehakkaissa kuvissa, ja täytyy sanoa, että olen kyllä nauttinut kiertueeni joka hetkestä. Railakkaat opiskelijariennot ovat mukavaa vaihtelua Mantan arvokkaisiin kutreihin!

Sain muuten myös taas uuden kutsun, käyn ensi tiistaina tervehtimässä KY:n hallitusta KY-talolla Kampissa! Mahtavaa miten moniin uusiin ihmisiin olen jo päässyt tutustumaan, kiitos lämpimästä vastaanotosta teille kaikille.

Nyt on lakin nukkumaanmenoaika, mutta huhut kertovat, että juhlat jatkuvat sekä Töölössä että Otaniemessä aamuun asti. Muistakaahan säästellä paukkuja myös itse h-hetkeen eli vappuaattoon ja lakitukseen! Huomenna tämä lakki nukkuu pitkään ja ottaa koko päivän rennosti – suosittelen samaa koko wappukansalle!

Sitsinmakuisin terveisin,
Lakki

P.S. Ohessa vielä päivitetty aikatauluni!

Su 26.4.

  • Rentoutumista ja valmistautumista ohjelmantäyteiseen viikkoon

Ma 27.4.

Tapaamiset:

  • Tuula Teeri, Aalto-yliopiston rehtori

Tapahtumat:

  • Mp3 Experience, Narinkkatori Helsink
  • Printempo- kevätkonsertti, Tapiolan kulttuurikeskus

Ti 28.4.

Tapaamiset:

  • KY:n hallitus, KY-talo

Tapahtumat:

  • KYmpin Kymppisuora, Aavan rasti Hesperian puistossa

Ke 29.4.

Tapahtumat:

  • Fuksispeksit, Dipoli Otaniemi
  • Yöjäynän alkupamaus ja Hullu Jussi, Otaniemi

To 30.4.

Tapahtumat:

  • Teekkarifuksien lakkien jako, Amfi Otaniemi
  • Wappuriehan julistus, Servin mökki Otaniemi
  • KUJ:n PreManta ja NESU-KY:n Wapputerassi, Pohjoinen Rautatiekatu 21 Helsinki

Mantan lakitus Kauppatorilla klo 18:00

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *