Ajatuksia lukuvuoden alkamisesta

Tällä viikolla blogissa julkaistaan opiskelijoiden haastatteluita eri teemoihin liittyen. Maanantain kunniaksi kysyimme ajatuksia koulun alkuun ja orientaatioviikkoon liittyen.

  1. Mitä koulun alku merkitsee sinulle?
  2. Mitä odotat tulevalta viikolta?

 

Fuksimajuri Tuomas odottaa uusien opiskelijoiden saapumista

Tuomas odottaa innolla uusien opiskelijoiden saapumista

Tuomas Ranta-aho, Arkkitehtuuri
Fuksimajuri

  1. Koulun aloitus ja orientaatio on mahtavaa aikaa kun koko Otaniemi herää kesähorroksestaan vastaanottamaan uusia fukseja. Ihmiset palailevat kesätöistä ja yhtäkkiä joka paikassa tapahtuu. Yhdessä fuksikapteenien kanssa koko alkuvuoden kestänyt valmistelu kulminoituu uusien opiskelijoiden saapumiseen ja koulun alkuun. Upea vuosi tulossa.
  2. Orientaatio on mielenkiintoinen yhdistelmä perinteisiä tapahtumia ja uusia ihmisiä. Orientaation tapahtumista Otasuunnistukset, joissa vanhemmat opiskelijat esittelevät Otaniemeä fukseille, ovat aina olleet oma suosikkinitapahtumani. Tulevalta viikolta odotan ennen kaikkea kiinnostavia kohtaamisia ja uusia tuttavuuksia.
iina

Iina kertoo syksyn olevan historiallinen

 

Iina Ryhänen, Johtaminen
Hallituksen jäsen, Kauppatieteiden ylioppilaat ry

  1. Koulun alku on aina jännittävää aikaa. Vaikken tänä syksynä kerkeä paljoa opintoja tekemään, odotan kovasti jo että pääsee tapaamaan vanhoja kavereita ja tutustumaan uusiin ihmisiin.
  2. Kaikkea! Uusia mursuja, KY entryä, AaltoPartyja, Aalto-henkeä, U-siivessä pyörimistä, elämää Otaniemessä… Historiallinen ja loistava syksy tulossa!

 

 

aliisa

Aliisa odottaa mielenkiinnolla kylterien Otaniemeen saapumista

Aliisa Pietilä, Informaatioverkostot

  1. Kesän loppua ja Teekkarikylän henkiinheräämistä. Kesätöiden loppua, sitä, että kavereita näkee taas ilman sen suurempaa suunnittelua ja säännöllistä kortinpeluuta ja kahvinjuontia kiltiksellä. Ehkä vähän myös opiskelua.
  2. En osaa edes valita, kun oon odottanut fuksiviikkoa niin paljon! Mutta varmaan ylipäätään menoa ja meininkiä, kavereiden näkemistä ja uusia fukseja. Ja sitä ettei tarvii pestä pyykkiä kun ei tarvii kauheesti muita vaatteita kuin haalarin. Mielenkiinnolla odotan kanssa sitä, että miten kylterit näkyy menossa mukana ja että pääseekö niihin tutustumaan.

 

Linh Tamminen, Rahoitus

  1. Koulun alku tarkoittaa minulle aina kesän päättymistä ja uuden alkua. Minulla oli kesällä ITP, mikä oli opettavainen, mutta odotan kuitenkin omien opintojen alkua. On mukavaa nähdä tutut kasvot luennoilla.
  2. Minulla alkaa viimeinen vuosi, mikä tarkoittaa loppurutista, mutta kuitenkin nauttimista viimeisestä opiskeluvuodesta. Olen menossa KY:n vaellukselle ja KY Accountingin mukaan Tokioon. Lisäksi Aalto Women in Business Students organisaatiolla on paljon tarjottavaa opiskelijoille ja meillä on tulossa monia upeita tapahtumia. Kaikkiaan uusi lukuvuosi, uudet haasteet ja mahdollisuudet.

 

One Response to Ajatuksia lukuvuoden alkamisesta

  1. RH sanoo:

    ”Minulla oli kesällä ITP, mikä oli opettavainen, mutta odotan kuitenkin omien opintojen alkua.” Idiopaattinen trombosytopenia (ITP) eli itsesyntyinen verihiutaleniukkuus? No kyllä varmasti opettaa! Eli aukaiskaahan lyhenteet, ettei tule väärinkäsityksiä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *