Hallitus esittäytyy: Jimmy Nylund

Moi!

Olen Jimmy Nylund ja olen kuudennen vuoden konetekniikan opiskelija. Olen kotoisin Pedersörestä, eli Pohjanmaan maaseudulta. Hain Teknilliseen korkeakouluun abina keväällä 2009, pääsin sisään, suoritin varamiespalvelukseni tässä välissä, ja aloin opiskelemaan syksyllä 2010 silloisessa Aalto-yliopiston teknillisessä korkeakoulussa. Vuodenvaihteessa 2010-2011 Aallon teknillinen korkeakoulu jaettiin neljään eri osaan, joten sen jälkeen olen opiskellut Aalto-yliopiston Insinööritieteiden korkeakoulussa.

Hallituksessa teen kaikenlaista edunvalvontaa: koulutuspolitiikka, opiskelijan terveydenhuolto, työelämäasiat ja kolmikielisyys ovat minun vastuualueeni. Olen joskus sanonut, pilke silmäkulmassa, että olen ”edunvalvontasektorin nakkikone”. Olen aikaisemmin toiminut Teknologföreningenillä erilaisissa toimarihommissa ja viime vuonna olin TF:n opintovastaava/kopo.

Vapaa-ajalla teen myös kaikenlaisia asioita. Luen kirjoja, käyn salilla, katson elokuvia ja tv-sarjoja. Joskus soitan Baryton-torvea teekkariorkesteri Humpsvakarissa, vaikken enää yhtä aktiivisesti kuin ennen. Kirjoja, joita luen tai aion lukea, ovat hetkellä hetkellä: Väinö Linnan Täällä pohjantähden alla, Sixten Korkmanin Talous ja Utopia, Percy Barnevikin Jag vill förändra världen ja John Steinbeckin Vredens druvor. Olen muutenkin kiinnostunut yhteiskunnallisista kysymyksistä ja yritän seurata ajankohtaisia asioita. 

Olen tosi innoissani siitä, että saan olla mukana parantamassa meidän Aalto-yhteisöämme mahtavalla porukalla. Tule moikkamaan, kun sinulla on aikaa ja kerro mielipiteesi ja ajatuksesi! Keskustelen mielelläni kaikista asioista.

Terveisin Jimmy Nylund

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *