Hallitus esittäytyy – Pyry Huhtanen: Kaavoja, yrityssuhteita ja dadaa

Moi! Olen 5. vuoden tuotantotalouden opiskelija ja AYY:n hallituksen jäsen vuonna 2017. Vastuualueinani minulla ovat yrityssuhteet ja kaavoitusasiat. Lisäksi sivusalkkuina löytyvät alumniasiat sekä riitasointuvastaavan ja tyhmien kyselijän pestit.

Ennen opiskelu-urani aloittamista 2012 vietin vapaa-aikaani varsin vakavissanikin suunnistuksen parissa, enkä sitä harrastusta täysin ole vieläkään hylännyt. Sisäänrakennettu rakkauteni karttoja kohtaan lieneekin syynä, minkä vuoksi ajauduin kaavoitusasioiden pariin. Kunnallisen kaavamuutosprosessin tyypillisesti >5 vuoden läpimenoaikojen jylhä pelottavuus katoaakin hetkessä sen lämpimän ja pörröisen tunteen alle, jonka karttojen käpistely minussa aiheuttaa. Otaniemen alueella onkin menossa parhaillaan paljon AYY:lle ja sen jäsenistölle merkittäviä projekteja, joissa on tärkeää varmistaa riittävät rakennusmahdollisuudet opiskelija-asunnoille. Pahalta maailmalta suojassa olevan Otaniemen kampusalueen tekeminen mahdollisimman monelle AYY:n jäsenelle mahdolliseksi 5 vuoden tilapäissijoituspaikaksi onkin AYY:lle niin suuri sydämen asia, että se on kirjattu viralliseen 10 vuoden strategiaan.

Muuten olenkin toiminut opiskelija-aikoina enemmän yrityssuhdekentällä. 2014 olin Tuotantotalouden kilta Prodekossa excumestarina ja sen lisäksi olen erinäisissä pikkuprojekteissa autellut yrityssuhteiden hoitamisessa. Tämän vuoksi yrityssuhdesektorista vastaavana toimiminen on asia, joka kiinnostaa ja joita innolla lähden kehittämään eteenpäin. Yrityssuhteissa onkin ylioppilaskunnalle 2 puolta, jotka parhaimmillaan kasvavat merkittäviksi molemmat, mikäli tekee oikeita asioita: Yrityssuhteet jäsenpalveluna sekä rahasampona. Se hyvä, mitä yrityssuhdesektorilla voi saada aikaiseksi, ei siis rajoitu pelkästään AYY:n aattellisen toiminnan, kuten jäsenten edunvalvonnan, rahoittamiseen. Yrityssuhteet voivat tuoda lisää työllistymismahdollisuuksia sekä kontakteja, mutta myös potentiaalisesti muita etuja esimerkiksi AYY:n jäsenten tarjoushintaisina tuotteina. Intoni kehittää yrityssuhdesektoria ja sen tarjontaa onkin mitä suurin.

Tämä vuosi tehdäänkin siis hommia täysillä ylioppilaskunnan eteen. Saa tulla morottamaan ja kyselemään jos törmätään.

Terveisin,

Pyry

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *