Mihin AYY tähtää 2010 – ja mihin se osuu?

Kuten Lassi lateli, hallitus on istunut tammikuussa koulutuksissa ja silloin tällöin niiden lomassa lyönyt päitä yhteen ideoiden kehittämiseksi ja punnitsemiseksi. Prosessi kulminoituu ensi viikon lopulla, kun hallitus ja sihteerit kokoontuvat yhteen kasaamaan hallitusohjelman tälle vuodelle. Jos ja kun ohjelma saadaan mallikkaasti kasaan, se on se nuottivihko, joka soitetaan ensi vuonna läpi. Nyt keskitytään siis kysymään “mitä?”, sen jälkeen alkaa sitten “miten?”-osuus.

Hallitusohjelma on näinollen hurjan tärkeä paperi. Kaikkea ei voi saada aikaiseksi samana vuonnakertaa, ja on päätettävä mihin rajalliset resurssit kohdennetaan. Ja kun päättää mihin keskittyy, pitää vielä asettaa selkeät tavoitteet. Jo nyt on selvää, että on tähdättävä korkealle- Tätä on painottanut joka ikinen Aallon tiimoilta tavattu sparraaja.  Shoot for the moon – even if you fail, you’ll land among the stars on se asenne jolla AYY:ta ajetaan, ja sen täytyy näkyä myös hallitusohjelmassa. Surkein suoritus on asettaa tavoitteet niin matalalle, että onnistuu niissä varmasti.

Mitä siis pitäisi tavoitella? Tästä olisi hauska kuulla juuri sinun näkemyksesi. Jos ja kun päässäsi pyörii se paras idea ikinä, nyt on oikea aika kertoa se. Mitä konkreettisempi ajatus, sitä enemmän se meitä kiinnostaa, mutta kaikenlainen kommentointi on tervetullutta.

– Atte

Tulevaisuusseminaarin visiontipläjäys

Saara ehostaa luovuutta hylätyssä sihteeristössä

ps. jos ylioppilaskunnan parissa puuhaaminen kiinnostaa enemmänkin, kannattaa tsekata tämä työpaikkailmoitus. Juuri nyt etsitään edunvalvontasihteereitä kaikille kolmelle kampukselle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *