Yllätys 2010 on täällä!

Yllätys 2010 eli Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan yksivuotissuunnitelma, jota myös hallitusohjelmaksi kutsutaan löytyy tällä hetkellä edustajistowikistä – käyhän tutustumassa! Ylioppilaskunnan hallitus hyväksyi Yllätys 2010:n kokouksessaan viime perjantaina, ja kyseinen läpyskä tuodaan edustajistolle tiedoksi torstain 18.2. kokoukseen.

Kiitämme kommenteista hallitusohjelmaluonnokseen ja otamme mielellämme vastaan ajatuksia lopullisesta versiosta. Tavoitteena oli tehdä  vuoden 2010 ylioppilaskunnan toimintaa ohjaava paperi, joka ei mene liikaa yksityiskohtiin tai jo itsessään eksy linjaamaan ratkomattomista substanssikysymyksistä. Sen sijaan Yllätys 2010 erittelee kuluvan vuoden projektit ja hankkeet ja määrittelee kussakin projektissa sen tavoitetilan, konkreettiset toimet siihen liittyen, hankkeen prioriteetti- ja kuormittavuusasteen ylioppilaskunnan osalta sekä projektin toteuttajat.

Kyseistä dokkaria on tarkoitus päivittää pitkin vuotta: toimintaympäristön muutoksien mukaan sekä sen osalta kun projektit etenevät. Hallitusohjelman ei ole tarkoitus sementoida kaikkea ylioppilaskunnan loppuvuoden toimintaa joustamattomasti niihin raameihin, jotka sille on alkuvuodesta asetettu.

No yllättikö Yllätys 2010? Kyselee Elli & muu hallitus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *