AYY tulee iholle!

AYY tulee iholle

LÀmpömiehenkuja 3 sijaitsee mÀellÀ, jonne pitÀÀ kiivetÀ. Keskustoimiston ovi on lukossa eikÀ edes kaikilla talossa työskentelevillÀ ole vielÀ sisÀÀnpÀÀsyyn tarvittavaa avainkorttia. Jos ihmiset eivÀt löydÀ AYY:n luo, niin ainut mahdollisuus on mennÀ itse heidÀn luo. NiinpÀ AYY tulee iholle!

Ensi viikolla maanantaina 22.3. homma starttaa Kipsarissa TaiKissa, jonne voi tulla tapaamaan AYY:n toimijoita. Kello 10–14.30 paikalla on sekĂ€ hallituksen jĂ€seniĂ€ ettĂ€ sihteeristöÀ ja saattaapi paikalle ilmestyĂ€ edustajiston puheenjohtajistoakin. AYY tarjoaa paikalle saapuville kahvit ja mahdollisuuden antaa palautetta sekĂ€ ideoida tulevaa toimintaa. Tule siis kertomaan Aaltomaisin ideasi meille ja hae oma AYY rintamerkkisi.

Tiistaina 23.3. kello 10–14.30 AYY tulee iholle HSE:n pÀÀrakennuksen aulassa. Paikalla on hallituksen jĂ€seniĂ€ ja sihteeristöÀ. Tule istahtamaan aulan sohville kupposelle kuumaa ja kertomaan mielipiteesi ylioppilaskunnalle ja ylioppilaskunnasta. Vastailemme mielellĂ€mme kysymyksiin ja kerromme toiminnastamme. Kyselyyn vastanneille on luvassa haalarimerkki.

Keskiviikkona 24.3. ja torstaina 25.3. AYY tulee iholle TKK:n pÀÀrakennuksen aulassa. Olemme paikalla 10–14.30 molempina pĂ€ivinĂ€ ja tarjolla jĂ€lleen iloista hengailua, kahvia, rintamerkkejĂ€ ja kyselyyn vastanneille haalarimerkki.

Tule siis kertomaan ylioppilaskunnan toimijoille mitÀ mieltÀ olet. Kaikki palaute ja kehitysideat ovat tervetulleita. Samalla tarjoutuu myös loistava mahdollisuus tulla kysymÀÀn mieltÀsi askarruttavaa asiaa. Tervetuloa!

TÀssÀ vielÀ aikataulu:

ma 22.3. klo 10 – 14.30   Kipsarissa
ti 23.3. klo 10 – 14.30   HSE:n pÀÀrakennuksen ala-aulassa
ke 24. ja to 25.3. klo 10 – 14.30   TKK:n pÀÀrakennuksen ala-aulassa

-Lassi

ps. kurkkaa myös facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=364425417660&index=1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *