Miltä näyttää Aallon sankari?

AYY:n hallitus päätti kokouksessaan 6.8. esittää edustajistolle hyväksyttäväksi Sankariohjesääntöä. Tarkoitus on siis luoda AYY:n ensimmäinen virallinen kunniamaininta, Aallon sankari. Kyseessä ei siis ole palkinto elämäntyöstä, vaan ideana on palkita ihmisiä yksittäisistä hyvistä teoista tai tekojen kokonaisuuksista koko yliopistoyhteisön hyväksi. Aallon sankari on joku, joka ei ole vain puhunut, vaan tehnyt – tai saanut muut tekemään. Konkretiaa beibi!

Edustajiston on tarkoitus päättää ohjesäännön hyväksymisestä ensi sunnuntaina kokouksessaan 29.8. Edari voi luonnollisesti päättää ihan mitä vain, mutta jos ohjesääntö hyväksytään, olisi samalla hyvä päättää myös kunniamerkin visuaalisen ilmeen suuntaviivoista. Miltä Aallon sankari siis näyttää? Hallituksen esittämässä ohjesäännössä mainitaan seuraavat puitteet suunnittelulle:

“Aallon sankarin kunniamerkki koostuu kolmesta osasta, jotka ovat sankarin mitali, sankarin kangasmerkki ja sankarin kunniakirja. Sankarin mitalin suunnitelma hyväksytään tämän ohjesäännön erillisenä liitteenä ja jokainen mitali on yksilöllisesti numeroitu myöntämisjärjestyksen mukaan. Sankarin kunniakirja on kaikille sankareille yhtenäinen. Kunniakirjaan on aina kirjattava peruste sankaruuden myöntämiselle mukaansatempaavan tarinan muodossa.”

Ehdotuksia ulkoasuksi voi ehdottaa tässä blogissa tai vaikkapa suoraan maililla hallituksen tai edustajiston jäsenille. Tähän mennessä olen löytänyt sosiaalisesta mediasta tällaiset ehdotukset:

http://friends.murrur.fi/AYY-kiitosmitali.png

http://img85.imageshack.us/img85/877/kiitos.png

Pystytkö parempaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *