Edustajiston iltakoulu 3.5.2011

Edustajiston kokousta 4/2011 pohjustava iltakoulu pidettiin AYY:n keskustoimistolla kolmantena pÀivÀnÀ wapun jÀlkeen. Paikalle kuulemaan ja keskustelemaan saapui kourallinen edaattoreita. (Tarkalleen ottaen varapuheenjohtajat Henna JÀÀskelÀinen ja Janne Peltola sekÀ Miikka Putto. LisÀksi Markus Klimscheffskij saapui paikalle, mutta vasta kun homma oli tapultetu pakettiin). Iltakoulussa kÀytiin kokousasioista tarkemmin lÀpi tilinpÀÀtöstÀ, talouskatsausta, Ainon pÀÀtoimittajavalintaa sekÀ OUBSin seuraajan linjaa.

AYY:n vuoden 2010 tilinpÀÀtös on ensimmĂ€inen laatuaan, mikĂ€ tarkoittaa paitsi sitĂ€, ettĂ€ se on vailla vertailupohjaa, myös sitĂ€, ettĂ€ sen tekeminen on ollut hieman työlÀÀmpÀÀ kuin – toivottavasti – tulevina vuosina. TilinpÀÀtösasiakirjoja voi ihmetellĂ€ tÀÀllĂ€. TilinpÀÀtöksen ohella ensi kokouksessa on tiedossa vuoden 2011  ensimmĂ€isen vuosineljĂ€nneksen talouskatsaus, joka myös on ensimmĂ€inen lajissaan. Monet AYY:n menoista ja tuloista ovat kausiluontoisia, eivĂ€tkĂ€ jakaudu vuoden aikana tasaisesti, mikĂ€ hieman hankaloittaa kvartaaleittaista seurantaa ainakin nĂ€in ekalla kerralla. LisĂ€ksi mm. luminen ja kylmĂ€ talvi toi mukanaan ennakoitua suuremamt lĂ€mmitys- ja lumenpudotuskulut.  Seurantataulukot saataneen wikiin kohtapuoliin, jolloin kiinnostuneet voivat tutustua AYY:n talouteen entistĂ€ paremmin.

Ainon pÀÀtoimittajahakuun saatiin paljon hyviÀ hakijoita, joita valintatyöryhmÀ haastattelee tÀmÀn viikon aikana. Ensi viikolla tiedossa onkin AYY:n lehden uusi luotsi, nykyisen kauden viimeinen lehti ilmestyy tÀssÀ toukokuun alussa.

Edustajisto kokoontuu vuoden neljÀnteen kokoukseensa ensi keskiviikkona 11.5.2011 klo 17:00 alkaen Taideteollisen korkeakoulun Sampo-saliin. Tervetuloa mestoille!

Terveisin,

puheenjohtaja Atte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *