Hallitus esittäytyy: Puheenjohtaja Niko Ferm

Moikka! Niko Ferm Olen Niko Ferm, viidennen vuoden tietoverkkotalouden opiskelija. Toimin tänä vuonna AYY:n hallituksen puheenjohtajana. AYY:lle päädyin jo fuksivuonna lähtiessäni mukaan järjestämään ylioppilaskuntamme toisia vuosijuhlia. Sitä kautta innostuin enemmän AYY:n toiminnasta: toimin kaksi vuotta Aavassa (Aalto-yhteisöjaosto) ja sen jälkeen viime vuonna AYY:n hallituksessa vastuullani viestintä, järjestöt ja tila-asiat.

Hallituksen puheenjohtajaksi hakeminen ei ollut minulle itsestään selvää viime vuoden syksyllä. Punnitsin vaihtoehtoja ja mietin esimerkiksi valmistumista. Syksyn aikana kävin useita keskusteluita, joista ehkä merkittävin käänteentekijä oli ystävien kanssa puheeksi tullut mahdollisuuksiin tarttuminen.

Vaihtoehtoni olivat hakea AYY:n hallituksen muodostajaksi tai valmistua. Valmistuminen kuulosti houkuttavalta, mutta toisaalta valmistua voin myös vuoden jälkeen. Sen sijaan valmistumisen jälkeen ei voisi enää katsoa tätä korttia. Näinkin yksinkertainen asia sai minut hakemaan AYY:lle vielä vuodeksi. Tämän päätöksen tehtyäni olen päivä päivältä kokenut vahvemmin, että tein oikean ratkaisun.

Suosittelenkin lämpimästi harkitsemaan niitä useita mahdollisuuksia, joita opiskelijayhteisömme tarjoaa. Yhdistystoimintamme on erittäin rikasta ja seasta löytyy varmasti jokaiselle mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Tutustu, uskalla ja kokeile, et varmasti kadu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *