Hallitus esittäytyy: Varapuheenjohtaja Heikki Koponen

Tervehdys!

 

Olen Heikki Koponen, 5. vuoden tuotantotalouden opiskelija, ja puuhastelen tänä vuonna ylioppilaskunnan hallituksessa varapuheenjohtajan roolissa. Käytännössä pestiini kuuluu suurimpina vastuualueina edunvalvontasektorin koordinointi sekä eduskuntavaalikampanjamme vetäminen, joka pitääkin minut kiireisenä mahdollisesti järjestettävään vappuun asti.

 

Ennen tätä vuotta olen toiminut AYY:ssä pääasiassa edustajistossa, jossa olin viime vuonna 1. varapuheenjohtajana, sekä Prodekossa, jossa olin vuonna 2013 hallituksen puheenjohtaja. Luulin jo jonkin aikaa lopettaneeni suuremmat ylioppilaskuntahommat, mutta syksyllä iski kuitenkin yllättäen kova himo hakea AYY:n hallitukseen, erityisesti
  1. tekemään ylioppilaskunnan eteen siistejä juttuja
  2. mahtavassa porukassa
  3. koko ajan paljon oppien.

Olemme hallituksen kanssa päässeet hyvään vauhtiin, ja tammikuuta ovat värittäneet uusiin ihmisiin ja tehtäviin tutustuminen. Tyypillinen päivä on koostunut parista-kolmesta koulutussessiosta, joiden väliin on ujutettu oman sektorin hommia, tarkoittaen lähinnä hallitusohjelmaprojektien hahmottelua. AYY:ssä on kiva tehdä hommia: rypyt eivät juuri peitä toimiston otsalohkoja, ja samalla touhusta huokuu kova into ja vauhti.

Alkukankeutta on ollut hämmentävän vähän, ja meininki on ollut alusta asti hyvä. Odotan innolla, mitä kaikkea vuoden aikana vielä tuleekaan vastaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *