Hallitus esittäytyy: Santeri Nuotio, kampuskehitys ja kuntavaikuttaminen

Moikka sweetie, ja terkkuja AYY:n hallitusohjelmamökiltä Kellokoskelta!
Olen Nuotion Santeri, tai Jason – ettei mikään olisi liian helppoa käytetään minusta satunnaisesti molempia etunimiäni. Valitse mieleisesi, sillä vastaan kumpaankin erikseen ja yhdessä!

kuvanettisivuille

AYY:n hallituksessa vastuualueenani on kampuskehitys ja kuntavaikuttaminen, ja pidän tätä nykyä majaa Heikki Pulkkisen kanssa “kampuskopissa” KeTon toisen kerroksen aulan tietämillä. Tarkoituksenani on varmistaa opiskelija-asumisen merkittävä rooli Otaniemen ja sen lähialueen uusissa kaava- ja rakennushankkeissa, ja saada käynnistettyä niiden lisäksi myös muita mahdollisia opiskelija-asumishankkeita. AYY pyrkii vastaamaan kasvavaan tarpeeseen ja tarjoamaan edullista asumista jäsenilleen tulevaisuudessa yhä enemmän. Vuoden yhtenä tärkeänä hommana on myös koota kampuskehitykseen liittyviä monia eri kanavia ja osa-alueita, joten jos mieleesi tulee selkeästi kampuksen käytettävyyttä parantavia projekteja, ota toki yhteyttä!

 

En kuitenkaan aina ollut AYY-Santeri. Olen neljännen vuoden arkkitehtiopiskelija, jonka viimeiset kolme vuotta ovat kuluneet aktiivisemmin kiltatoiminnan kuin kouluhommien puolella. Ennen Aalto-opiskeluaikoja en olisi voinut mitenkään kuvitella hurahtavani yhdistystoimintaan, mutta toisin kävi! Se tekemisen ja luomisen ilmapiiri, minkä olen Aallon opiskelijayhteisössä kohdannut, on jotain, mitä toivoisin työelämänkin [sitten joskus] tarjoavan. Kun tälle opiskelijavaikuttamistielle lähdin, en suinkaan edes aavistanut, mitä maailmoja edessä tulisi aukeamaan: Tänä vuonna pääsen oppimaan ja näkemään kaavaprosessin eri vaiheita ja osapuolia eri näkökulmasta kuin koulussa tai valmistuttuani arkkitehdiksi.
En kadu hetkeäkään valitsemaani tietä.

Kaikin puolin huikea vuosi aluillaan aivan mielettömien tyyppien kanssa. Jos kiinnostusta kampushommiin, opiskelijavaikuttamiseen tai ihan mihin vain heräsi, tule juttelemaan!

 

Puss!
Santeri

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *