#Matkallamantalle – Lakin päiväkirja ma 27.4.

Wappu on jo nurkan takana!

Huhhuh kun onkin ollut pienellä lakilla kiireinen päivä! Tänään pääsin sekä tapaamaan Aallon johtoa että moikkailemaan opiskelijoita ja alumneja vähän rennommissa merkeissä. Lisäksi sain kunnian tavata yhden Töölön kuuluisimmista maamerkeistä, vanhan ystäväni KY-kirjaimet!

Näkymät Helsingin kattojen ylle, ei hassumpaa!

Näkymät Helsingin kattojen ylle, ei hassumpaa!

Päiväni alkoi visiitillä Aalto-yliopiston rehtorin Tuula Teerin luo. Tuula muisteli lämmöllä omia vappuaikojaan, jolloin opiskelijoilla ei vielä ollut hienoja haalareita, vaan minut laskettiin Havis Amandan kutreille keskiyöllä kesämekot päällä. Tuula myös kehotti Suomen tulevaa hallitusta pitämään mielessään että opiskelijoissa on Suomen tulevaisuus, ja siitä tämä lakki on kyllä täysin samaa mieltä! Tuulan vapputerveiset voit katsoa tästä.

Tuulan luota matkani jatkui KY-talolle, jossa tapasin KY:n hallituksen ja pääsin kuvaamaan heidän kanssaan vlogiakin. Samalla pääsin moikkaamaan vanhaa tuttuani, KY-kirjaimia! Oli hauska vaihtaa pitkästä aikaa kuulumisia, ja juttelimme kirjainten kanssa muun muassa KY:n laajentumisesta Otaniemeen sekä kyltereiden roolista Aalto-yhteisössä. Oli mukavaa katsella maisemia vielä Mantaakin korkeammalta, eikä edes sumuinen sää pilannut päivän parhaita näköaloja.

Kansainvälistä tunnelmaa kiertueeseeni toi päiväni seuraava kohde, Mosaic:in MP3 Experience! Valitettavasti kiireinen aikatauluni ei sallinut osanottoa itse tapahtumaan, vaikka kovasti olisinkin halunnut, mutta ainakin pääsin tervehtimään ihmisiä Narinkkatorille sekä poseeraamaan yhteiskuviin osallistujien kanssa!

MP3Lakki

Meikälakki Narinkkatorilla Mp3 Experiencen alkuhulinoissa. Mukana kuvassa ystäväni kansainvälisyysjaosto Mosaicista.

Mikäpä olisikaan parempi tapa päättää kiertuepäivä kuin annos hyvää musiikkia! Tunnettuna kulttuurin ystävänä minut kutsuttiin Printempo-kevätkonserttiin, jossa kävin välittämässä kuulijoille vapputerveiseni ja tapasinjoukon Aalto-yliopiston alumneja. Vastaanotto oli huikean innostunut ja lämmin, kiitos vielä kaikille juttelemaan tulleille! Saattueeltani tiedusteltiin useaan otteeseen kokoani, mutta oikea vastaushan on että en standardimittainen olekaan vaan mittatilaustyönä tehty vain Mantan kutreja varten. Toista tällaista lakkia ei siis vastaan kävele.

Nyt on aika painua lepäämään huomisen koitoksia varten, huomiseen siis!

Terkuin,
Lakki

Ti 28.4.

Tapahtumat:

Lakki ja Henje

Printempon jälkitunnelmissa Aavan Henjen kanssa.

  • KYmpin Kymppisuora, Aavan rasti Töölönlahden rannassa

Ke 29.4.

Tapahtumat:

  • Fuksispeksit, Dipoli Otaniemi
  • Yöjäynän alkupamaus ja Hullu Jussi, Otaniemi

To 30.4.

Tapahtumat:

  • Teekkarifuksien lakkien jako, Amfi Otaniemi
  • Wappuriehan julistus, Servin mökki Otaniemi
  • KUJ:n PreManta ja NESU-KY:n Wapputerassi, Pohjoinen Rautatiekatu 21 Helsinki

Mantan lakitus Kauppatorilla klo 18:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *