#Matkallamantalle – Lakin päiväkirja ti 28.4.

Enää kaksi päivää h-hetkeen!

bannerispreijaus

Wappukulkueen lakanat valmistuivat minun tarkassa valvonnassa.

Nyt alkaa meikälakkia ihan tosissaan jo jännittää! Kiertueeni on kuulemma herättänyt kiinnostusta ihan valtamediassa asti, ja vaikka olenkin aika tottunut kaikenlaiseen julkisuuteen, ihan tätä en sentään osannut

odottaa. Onneksi tänään oli aikataulussani taas vähän rauhallisempi ja epämuodollisempi päivä.

Aloitin aamuni valvomalla Wappukulkueen ja lakitusspektaakkelin valmistelua, ja pakko sanoa että aika huikea show on tulossa! Muistattehan kaikki tulla ihailemaan sitä ihan alusta alkaen osallistumalla Wappukulkueeseen! Pääsin itsekin spreijaamaan pari lakanaa, ja aika hienojahan niistä tuli, vaikka itse sanonkin (ja nyt Cocktailpongista hankittujen roiskeiden lisäksi kaunista pintaani saattaa koristaa muutama AYY:n värinen spraymaalitahra).

Hevospoolotuomarointia

Sain kunnian tuomaroida keppihevospooloturnausta aurinkoisella Alvarin aukiolla.

Päiväni jatkui aurinkoisessa säässä Sikariporras- keppihevospooloturnauksessa yhtenä arvovaltaisista tuomareista. Oli hauska katsella opiskelijoiden ilakointia lämpimässä kevätauringossa ja päästä taas poseeraamaan joukkueiden yhteiskuviin, hienoja kuvia tuli (myös siitä yhdestä, jossa kanssani poseerannut nuorimies päätyi ottamaan haalarinsa pois – toivottavasti sitä ei kuitenkaan ihan jokaiseen someen jaettu 😉 ).

Kävimme myös moikkaamassa NESU-KY:tä KYmppisuoran rastilla

Kävimme moikkaamassa NESU-KY:tä KYmppisuoran rastilla

Iltani kruunasi vierailu KYmpin Kymppisuoralla, jossa pidin rastia ystävieni aavalaisten kanssa. Ilta-aurinko paistoi Töölönlahdelle ja Kymppisuoran kiertelijät olivat niin innostuneita ottamaan kanssani kuvia että suorastaan repivät minut edellisten ryhmien käsistä. Lopulta viilennyt ilta ajoi kiertelijät kohti aamuun asti jatkuvia jatkoja, ja minut turvallisesti kotimatkalle.

Huominen vielä, ja sitten lähtee! Nyt on syytä nukkua tämä yö kunnolla, sillä ensi yönä tämä lakki tuskin paljon silmiään ummistaa. Nukkukaa tekin!

Rakkain terveisin,
Lakki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *