Hallitus esittäytyy: Joanna Haahti

Moikka!blogikuva

Olen Joanna Haahti ja vastuualueena AYY:n hallituksessa minulla on kulttuuri, vapaaehtoiset ja viestintä. Aloitin opintoni vuonna 2012 eli opiskelen nyt jo neljättä vuotta bioinformaatioteknologiaa. Olen kotoisin Helsingistä ja nykyään asustan Otaniemessä.

Opiskelujen alussa innostuin vapaaehtoishommista. Järjestin useamman vuoden tapahtumia killassa ja viime vuonna myös AYY:llä vapaaehtoisena. Tapahtumien järkkäily ja erityisesti ruuanlaitto on ollut minulle aina mielekästä ja lähellä sydäntä. Viime vuonna vapaaehtoisen ollessani pääsin toimistolla pyöriessäni tutustumaan AYY:n toimintaan ja hallitustyöskentelyyn. Syksyllä päätinkin lykätä opinnot syrjään vuodeksi ja hakea AYY:n hallitukseen.

Tänä vuonna minulla on tavoitteena kehittää AYY:llä vapaaehtoisena toimimista. Tarkoituksena on luoda puitteet, jotka tukevat vapaaehtoisten toimintaa. Lisäksi tavoitteena on panostaa heidän huomioon ottamiseen sekä palkitsemiseen. Kulttuuripuolella sen sijaan järjestämme yhdessä Aallon kanssa tapahtumia koko yhteisölle kuten Aalto Party, Aalto Festival ja mahdollisesti olemme mukana myös metron avajaisissa. Lisäksi tärkeänä osana tätä vuotta on AYY:n viestintästrategian päivittäminen.

Siinä oli lyhyt katsaus siitä miltä minun opiskeluvuodet ovat näyttäneet ja mitkä minun tavoitteet ovat tälle vuodelle! Juttelen mielelläni, jos sinulla heräsi kysymyksiä projekteistani tai haluat muuten vaan jutella. Otathan siis rohkeasti yhteyttä maililla, puhelimitse tai vaikka somessa:)

Terkuin Jonsku

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *