Hallitus esittäytyy: Henrikki Soininen

Heippa!

Olen Henrikki Soininen, AYY:n hallituksen varapuheenjohtaja, liikuntavastaava ja Neuvoston puheenjohtaja. Aloitin bioinformaatioteknologian opinnot Aallossa vuonna 2010 ja olen sen jälkeen kerennyt pyöriä monta vuotta kiltani Inkubion toiminnassa aktiivisesti mukana sekä työskennellä tutkimusryhmässä opintojen ohessa. Monet tuntevat minut myös pitkän linjan matematiikan assarina. Inkubion lisäksi kuulun Automaatio- ja systeemitekniikan kiltaan, Fyysikkokiltaan ja Vuorimieskiltaan.

Olen syntyjäni helsinkiläinen, kasvanut Klaukkalassa ja asun nykyisin Otaniemessä. Pääharrastuksenani viime vuodet on ollut tapahtumajärjestäminen ja opiskelijatoiminta, mutta lisäksi pelaan mielelläni Magic the Gathering:iä ja lautapelejä, luen ns. viihdyttävää roskaa ja piirrän. Opintojen puitteissa suurimmat mielenkiintoni liittyvät strategiseen johtamiseen ja kyborgiteknologiaan.

Takanani on kiltahistorian lisäksi myös jo kolme peräkkäistä vuotta vapaaehtoisuutta AYY:llä vaihtelevan tasoisissa pesteissä, joista viimevuotinen Aavan puheenjohtajuus sekä avasi minulle hallituksen työskentelyä aivan uudella tasolla, että kannusti entisestään hakeutumaan tähän mahtavaan hommaan. Omien opintojeni ollessa murroksessa opintouudistusten ja muuttuneiden mielenkiinnon kohteiden vuoksi oli myös hyvä hetki ottaa etäisyyttä niihin vuodeksi.

Päätavoitteenani tänä vuonna on, tietysti puheenjohtajan onnistuneen tukemisen lisäksi, hoitaa yhdenvertaisuusongelmien ratkomista kunnolla eteenpäin, ensisijaisesti kaivamalla esiin suurimmat ongelmat koko yhteisön yhdenvertaisuuskyselyn avulla. Liikunnan saralla yritämme pitää kiinni Unisportin hyvästä palveluiden tasosta erityisesti Otaniemessä ja teemme yhteistyötä liikuntatapahtumia järjestävien vapaaehtoisten kanssa. Neuvoston tärkein projekti taas on pitää erityisasemayhdistysten puheenjohtajat hyvässä fiiliksessä ja informoituina läpi vuoden.

Minut löytää yleensä AYY:n keskustoimistolta, mutta jos haluat kysyä vaikka projekteistani, minuun saa myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai useammasta eri sosiaalisesta mediasta, juttelen mielelläni!

 

Terveisin Henkka

Aavojen kokoontuminen Ullanlinnanmäellä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *