Hallitus esittäytyy: Ilkka Särkiö

Hyvää alkanutta maaliskuuta!

Olen Ilkka, 22-vuotias valmistujaisjuhlaa vaille valmis tekniikan kandidaatti matematiikan ja systeemitieteiden pääaineesta, Perustieteiden korkeakoulusta. Vastaan ylioppilaskunnan hallituksessa yrityssuhteista, järjestöasioista sekä museosta ja arkistosta.

Yrityssuhdesektorin päätavoitteina on tänä vuonna kehittyä ammattimaisempaan suuntaan sekä kehittää yritysyhteistyömuotoja erityisesti ylioppilaskunnan tapahtumatoiminnan osalta. Selkeänä vastauksena sektorin toiminnan kehittämiseen nähdään tällä hetkellä jatkuvuuteen ja selkeään osallistamiseen tähtäävä toimintaprosessi. Toisin sanoen pohdimme yhdessä sektorin työntekijän Otto Bergiuksen sekä yrityssuhdejaoston puheenjohtajan Kalle Pirisen kanssa, miten saamme yrityssuhdetoiminnan näkyvämmäksi osaksi ylioppilaskuntaa, miten luomme motivoivan ympäristön ja kulttuurin ahkeralle jaostollemme sekä miten varmistamme  sopimusten ylläpidon ja uusimisen myös toimijoiden vaihtuessa.

Yrityssuhteet palvelevat optimitilanteessa koko jäsenistöä tarjoten kytköksiä työelämään. Loppusyksystä järjestämme toista kertaa kv-opiskelijoiden työllistymistä edistävän My Career in Finland -tapahtuman viime vuoden hyvien kokemusten perusteella. Tällä kertaa panoksia pistetään peliin huomattavasti enemmän, lopputuloksena syntyy iso ja näkyvä työelämätapahtuma!

Järjestösektorin suurin haaste alkoi tänään yhdistysten toiminta-avustushaun avauduttua. Nerokkaan excelöinnin seurauksena koko prosessi sujuu toivon mukaan sujuvasti ja avustukset siirtyvät maksuun heti toukokuun alussa. Lisäksi minä ja järjestöasiantuntijamme Ahto Harmo askaroimme yhdessä IT-sektorin kanssa selvityksen yhdistysten palvelutarpeista, jotta voimme parantaa esimerkiksi yhdistyskoulutusten sisältöä tai tarjottavia web-palveluita.

Ennen nyt jo niin rakkaiden Aaltoaikojeni alkamista asuin ja kasvoin Lahdessa ja harrastin barokkimusiikkia. Pääkaupunkiseudulle muutettuani tuo harrastus on jäänyt valitettavan vähälle, kun vapaaehtoishommat Fyysikkokillassa veivät mukanaan  aloitettuani opintoni syksyllä 2011. Rankan fuksivuoden jälkeen siirryin palautumaan valtion palvelukseen ja jatkoin opintoja uusin voimin vuoden kuluttua. Keräsin kokemuksia ja hyviä ystäviä ensin killan fuksikapteenina ja viime vuonna killan isäntänä.Särkiö_Ilkka

Vaikka hallitustyö vie suurimman osan ajastani, harrastan liikuntaa bodypumpin ja kuntosaliharjoittelun muodossa. Henkisestä terveydestäni pitää mahtavien hallituslaisten ja ystävien ohella ennen kaikkea tyttöystäväni, jonka kanssa asustamme Servin Maijan tiellä.

 

Terveisin,

Ilkka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *