Yrityssuhdejaostosta päivää!

Heipä hei, ajattelin kertoa teille vähän yrityssuhteista.Yrppälogo AYY:n omat yrityssuhteet ovat ehkä olleet hieman piilossa ja taka-alalla viime vuodet, mutta haluamme nostaa profiiliamme kohisten, sillä kaikille ei ehkä ole selvää, mitä oikeasti teemme. Päällimmäisenä kaikessa toiminnassamme on rennon ammattimainen ote siinä. Turha tiukkapipoisuus ei kuulu vapaaehtoishommiin, ja myös asiakastapaamisissa on hyvä olla pilkettä silmäkulmassa.

Olemme startanneet vuotemme erilaisine vauhdikkaine workshopeineen ja uusmyynteineen, ja nyt onkin hyvä hetki hieman kertoa, mitä AYY:n yrityssuhdesektorilla tehdään ja mitä siellä tällä hetkellä tapahtuu. Tarkoituksemme on yrppäjaostossa tuoda yrityksiä lähemmäs kaikkia opiskelijoita parantaen näin työllistymismahdollisuuksia kaikille opiskelijoillemme. Toisena tavoitteena on kerätä varoja siinä samalla ylioppilaskunnallemme – kuinkas sattuikaan!

Jaostolaisena pääsee isoihin saappaisiin, sillä yhteistyöyritysten sopimusten huolehtiminen on jaoston prioriteetti – jokainen jaostolainen oUusmyynti1n oman elämänsä avainasiakaspäällikkö. Wau! Yritykset haluavat todella tehdä yhteistyötä AYY:n kanssa, koska tuntevat yhteistyön arvon. Jaostolaiset pääsevätkin heti ensimmäisenä mukaan tapaamisiin, kahvittelemaan yritysedustajien kanssa ja suunnittelemaan sopimuksien tulevaisuutta.

Toinen asia, mitä erityisesti tänä vuonna teemme, on workshopailu. Kehitämme nykyisiä konsepteja entistä ehommiksi ja suunnittelemme, miten saamme kaiken irti tapahtumistamme kaikkia hyödyttävällä tavalla. Tietyllä tapaa olemme siis konsultteja sekä yritysten että muiden vapaaehtoistoimijoiden suuntaan. Wau x2.

Kolmantena kontaktoimme uusia yrityksiä ja käymme keskustelemassa mahdollisesta yhteistyöstä AYY:n kanssa. Kahvittelu ja keskustelu niin konevalmistajien kuin liikkeenjohdon konsultointifirmojen kanssa on vain puhelinsoiton päässä. Wau x3.

Viimeisenä asiana, jota jaostona teemme, on viime vuonna jo legendaksi ja aina niin perinteiseksi muodostunut My Career in Finland – tapahtuma. Kyseessä on ulkomaalaisten tutkinto-opiskelijoiden sekä muiden KV-opiskelijoiden työllistymistapahtuma ja – messu. Yhteiskunnallisesti suuren ”aivovuodon” korjaamisen kannalta My Career in Finland onkin erittäin tärkeä pitkän aikavälin projekti. Varo vaan Slush, MCiF tulee! Wau x4.

Kaikkea tätä – ja pWorkshoppailualjon muuta – on yrppäjaosto. Jos innostuitte rennon ammattimaisesta ja asiallisesta vapaaehtoiskokemuksesta, muistakaa, että haut vapaaehtoishommiin aukeavat loppusyksystä – olkaa silloin tarkkana.

Kandikirjoittamista pakoillen,
Kalle Pirinen
Yrityssuhdejaoston puheenjohtaja
3. vsk laskentakylteri

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *