Mistä on hauskat kekkerit tehty?

Oletko jo muistanut ilmoittautua Varpajaisiin? Tiedossa on eittämättä AYY:n 37-päiväisen historian ensimmäiset synttärit.

Varpajaisjulisteiden ja kutsujen visuaalisesta ilmeestä on kiittäminen Susanna Alannetta!

Reilussa kuukaudessa on saatu aikaiseksi paljon: ideoita, suunnitelmia ja – kaikeksi onneksi – myös konkretiaa, beibi. Pikkuhiljaa kokonaisuus on rakentumassa juuri passeliksi: raikkaaksi, rennoksi, joskin hienoksi sekä eritoten hauskaksi. Järjestelyissä on kyse kuitenkin lähinnä puitteista, ja vastaus otsikon kysymykseen onkin: ihmisistä! Tulepa sinäkin siis antamaan ripaus itsestäsi juhlahumuun, nauttimaan olostasi ja tapaamaan uusia ihmisiä.

Omaa paikkaansa on tekemisen ohessa etsinyt verraton porukka, joka vieläkin kantaa työnimeä Aalto-yhteisötoimikunta (Better ideas? Shoot!). Odotan innolla kiireettömämpiä aikoja, jolloin pääsemme ajan kanssa ideoimaan kreisejä aaltokuvioita vuodelle 2010, sillä jo muutaman viikon perusteella on selvää, että puhtia piisaa, jee. Sitä odotellessa haastan sinut kertomaan omia toiveitasi, minkä Mikko ja Jukka jo aiemmissa kommenteissa oivallisesti aloittivatkin! Minkä makuinen on AYY? Minkälaista kulttuuritoimintaa sinä odotat ja toivot AYY:ltä? Millainen olisi ihan paras bile/spektaakkeli/karnevaali/tapahtuma/juttu?

Kuten aiemmista blogipostauksistakin voi lukea, on alkuvuosi mennyt aika tukka putkella. Ja, kuten arvata saattaa, täytyy jossain vaiheessa iskeä jarrut päälle: kulman takaa kimppuun hyppäsi nimittäin perinteistäkin perinteisempi neiti Nuha. Toivottavasti viikonlopun peitto-hömppäleffa-nenäliina-tapiorautavaara-putki elvyttää sen verran, ettei ensi viikkokin mene ihan tyystin aivastellessa.

Muistakaa tekin lepäillä! Ensi lauantaina juhlitaan!

-Saara (Aalto-yhteisö)

P.S. Ou nou, oletko ihan että häh mitkä varpajaiset? http://varpajaiset.ayy.fi!

Varpajaisjulisteiden ja kutsujen visuaalisesta ilmeestä on kiittäminen Susanna Alannetta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *