Unohtuiko jotain?

Yksi AYY:n (mielestÀni) mukavimmista palveluista on ilmainen opiskelijakalenteri. Ilmaisuuden lisÀksi kalenterista jÀÀ mainosmyynnin ansiosta jopa ylioppilaskunnan kassan pohjalle muutama ropo. Nice!

Harmillinen juttu kÀvi tÀmÀn vuoden kalenteria kasatessa. Tiukan aikataulun tuoksinassa tieto AYY:n sisÀllÀ ei kulkenut riittÀvÀn hyvin, ja tÀmÀ yhdistettynÀ muutamaan inhimilliseen unohdukseen johti siihen, ettei kalenterista löydy laisinkaan esimerkiksi KY ry:n tulevan vuoden tapahtumia. MerkintöjÀ kun kyseltiin ainoastaan AYY:n yhdistysrekisterin yhdistyksiÀ kokoavan sÀhköpostilistan vÀlityksellÀ, eikÀ esimerkiksi juuri KY ry tuolloin vielÀ listalta löytynyt.

Ikuisesti ei AYY:ssĂ€ toki voida vedota “kĂ€ynnistysvaikeuksiin” tai “kiireeseen”, mutta varmaa on se, ettĂ€ tulevaisuudessakin tekevĂ€lle sattuu. Onneksi yleensĂ€ opiskelijatoiminnassa erehtyminen on sallittua ja vahingot annetaan anteeksi. TĂ€rkeintĂ€ on, ettei mukaan pÀÀse lipsumaan pahantahtoisuutta. TĂ€hĂ€n liittyen keskustelupalstojen teekkarisalaliitto-maalailu osoitti jĂ€lleen sen, ettĂ€ matkaa suloiseen, ymmĂ€rtĂ€vĂ€iseen ja luottavaiseen yhteiseloon on vielĂ€ hieman yli kanannokallinen.

KÀy hei ihmeessÀ, AYY:n jÀsen, joka tapauksessa hakemassa oma, epÀtÀydellinen kalenterisi AYY:n palvelupisteelta (Arabia, Töölö, Otaniemi; kaikista löytyy)! TÀstÀ voit tÀydentÀÀ omaan kalenteriisi jollain kivan vÀrisellÀ kynÀllÀ myös KY ry:n ja TOKYO ry:n tapahtumia, jotka nyt mokan ilmettyÀ kerÀsin tiedoksi:
(TÀydennÀn listaa sitÀ mukaa, kun KY ja TOKYO ehtivÀt tapahtumiaan ilmoitella.)

22.8.-11.9. AHNE.-taidefestivaali Suvilahden voimalassa
– klubit joka lauantai (28.8., 4.9., 11.9.)
– 5.9. La-Bas goes Ahne -performanssi klo 15->
26.8. KY100-avajaiset aka. KesÀkuntis (tÀnÀÀn!)
2.9. Mursumessut KY-talolla ja Mursubileet
4.9. KY-mpin Beach Party
9.9. Mursujaiset & Mursujaiskuntis
14.-19.9. KY:n vaellus Kevolla
16.9. NESU-KY:n harkkasitsit
22.9. ArsYO-avausbileet Ravintolalaiva WÀiskissÀ
23.9. Kylterisoudut & Seilorikuntis
30.9. Massiivimökki (mursuille?)
4.-10.10. KY:n kansainvÀlinen viikko
9.10. Boston Night
10.10. Sillis (KY)
6.10. Taiteilijatapaaminen Kiasmassa
7.10. III-kierros & III-kierroskuntis
9.10. Boston Night
10.10. Sillis (KUJ)
20.10. Taiteilijatapaaminen Kiasmassa
29.10. Arabia Maskerad Korjaamolla
4.11. KYL-kuntis
11.-14.11. KY:n Pietarin kulttuurimatka
18.11. Uuden Kiljukaulan julkistamislauluilta
27.-29.11. TOKYO:n joulumyyjÀiset @ Lume
2.12. Puurojuhlakuntis
24.2. KY100-vuosijuhlakuntis
26.2. KY100-vuosijuhla
27.2. KY100-supersillis
14.4. Hukkaputki & -kuntis

Huomiona myös se, ettÀ kalenteriin merkittyjen Kampuskarkeloiden ajankohta tulee muuttumaan (uudet pÀivÀt 5.-6.10.). Kuulet siinÀ myöhemmin lisÀÀ.

HyvÀ, ettÀ palautetta tulee. Erityisen mieluista on tietenkin rakentavanlaatuinen, sillÀ sen avulla voidaan aidosti parantaa toimintaa.


Pohdiskeli Saara,
joka ei malta odottaa AYY.fi-sivujen uudistumista, Aallon avajaisia ensi viikolla ja ennen kaikkea raikkaan uusia opiskelijoita; puosuja, mursuja, fukseja, pHukseja ja muita vipeltÀjiÀ!

Psst. Tiedottaja Paula avaa kalenterihĂ€ssĂ€kkÀÀ myös tÀÀllĂ€: http://www.ayy.fi/node/916. Vakiofani Vieraskin on asiaa jo ehtinyt kommentoida 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *