Tee maailmasta valmiimpi – ees vähän!

Supersankariteemaiset julisteet ympäri kampuksia ovat toivottavasti osuneet sinunkin silmääsi, olet pongannut naamakirjasta rekrysivuston tai vaikka kuullut kaverilta, että ylioppilaskunta etsii uutta iskujoukkoa hoitamaan kotiin vuoden 2011.

“Mihinkäs tässä valmiissa maailmassa on kiire” – on monille tuttu lausahdus. Fakta vain on, ettei se meidän ylioppilaskuntamme ihan valmis vielä ole. Tänä vuonna ollaan kyllä päästy hyvään alkuun, Aallon rakentumisessa ollaan aktiivisesti mukana, toimipisteet alkavat olla kondiksessa, tapahtumia on järjestetty jos jonkinlaisia, peruskäytäntöjä on luotu kokonaan tyhjästä tai yhdistelty vanhojen pohjalta ja yhteistä henkeä on etsitty.

Supersankari-teema ei suinkaan yritä tarpeettomasti nostaa ketään jalustalle, vaan luoda sopivan itseironista henkeä ylioppilaskuntaan. Vaikka sanat huippu, maailman paras ja innovatiivisuuden multihuipentuma ovat olleet AYY:n perusretoriikkaa sekä itsestä että  Aallosta puhuttaessa, ei tässä pissa päähän ole noussut. Tiedostetaan vallan mainiosti, että tekemistä vielä riittää.

Nyt ylioppilaskunta etsii niitä toteuttajia, vaikuttajia ja jatkajia ensi vuodelle. Mieti haluaisitko juuri sinä liittyä tähän terveellä tavalla itsetietoiseen porukkaan? Hommaa nimittäin riittää.Jos tuntuu, että hallitus vaikuttaa liian tai liian vähän poliittiselta, tapahtumien organisointi on hauskaa tai haluaisit tehdä sen tarkalleen näin tai noin tai homma ei skulaa juuri niin kuin sinä haluaisit, tule mukaan tekemään! Kun itse tekee, tulee tekijöidensä näköinen. Takaan, että sakki, joka tähän lähtee voi muokata tästä mitä tahansa. Takaan, että vuosi tulee olemaan “jotain ihan muuta”. Takaan, että itket ja naurat enemmän kuin koskaan.

Ota haasteesta koppi! Hae ylioppilaskuntaan vuodelle 2011!

Hyvä tästä tulee!
Pipsa

rekry.ayy.fi

ps. Marraskuun puolen välin paikkeilla keskustoimisto jalkautuu jälleen kampuksille AYY tulee iholle vol 2-tapahtuman muodossa. Silloin pääfokuksena on kertoilla kiinnostuneille erilaisista AYY:n pesteistä.

pps. HAKU HALLITUKSEEN ON AUKI! Haku muihin pesteihin aukeaa 29.10. (tai ainakin heti kun hakulomake suostuu toimimaan)

ppps. kertaakaan en ole katunut, että tänne päädyin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *