Hyviä uutisia

Sinne meni tammikuu ja helmikuustakin jo iso pala. Alkuvuosi AYY:ssä on ollut niin vauhdikas, että bloggaaminen on kokonaan päässyt unohtumaan. Lupaan parantaa tapani.

Selasin huvikseni blogia taaksepäin viime vuoden alun kirjoituksiin. Vuodessa on menty aimo harppaus eteenpäin esimerkiksi tilojen ja käytännön asioiden kanssa. Sama innostus ja tekemisen ilo ovat onneksi pysyneet matkassa mukana! Kovalla draivilla ylioppilaskunta pyörii siis tänäkin vuonna ja tavoitteet lentävät korkealla kuten pitääkin.

Vuoden ensimmäiset viikot Lämppärillä (eli AYY:n keskustoimistolla) kuluivat uuden hallituksen osalta pitkälti erilaisten koulutusten ja perehtymisen parissa. Oheen mahtui aika liuta erilaisiin sidosryhmiin sekä tietenkin toisiimme tutustumista. Yhteistyökuviot muun muassa HYYn hallituksen kanssa ovatkin lähteneet lennokkaaseen alkuun. Tapasimme myös KY ry:n hallitusta pari viikkoa sitten, ja tunnelma oli mielettömän kiva ja rakentava. Todettiin yksissä tuumin, että vaikeistakin asioista ja fiiliksistä pitää pystyä puhumaan, ja että voidaan yhdessä saada paljon hyvää aikaan.

Nyt toimistolla on käynnissä on tiukka toiminnan suunnittelu ja hallitusohjelman (toistaikseksi se on vielä vailla parempaa nimeä – ehdota!) kasaaminen. Näin vuosijuhlaviikon (, joka oli muuten huikea! Kiitos Aavalle ja muille järkkäilijöille!) jälkimainingeissa aletaan pikkuhiljaa päästä myös arjen makuun, ja se vasta onkin monipuolinen makuelämys.

Vuoden eka edustajiston kokous, josta Atte kirjoitteli aiemmin, oli hallituksellekin tietty jännä paikka. Siinä mielessä tämä kokous oli kuitenkin vasta lämmittelyä, ettei käsiteltävänä ollut yhtään ns. omaa asiaa. Esitin kokouksen loppupuolella edustajiston jäsenille pyynnön, että muun muassa Facebookissa harrastettavan AYY-turhautumisen purkamisen lisäksi muistaisimme raportoida välillä hyvistäkin aaltoviboista ja uutisista (siitä tämän kirjoituksen otsikkokin). Kyynikko toteaisi varmasti tähän, että eihän sellaisia olekaan. Kaikki näin kokevat haastankin kanssani kahville tänne Lämppärille, niin todistan toisin. Sitä en sano, etteikö myös ei-niin-kivoista asioista pitäisi kirjoittaa ja kertoa. Tietenkin pitää.

Hallitus esittelee lahjatutteja AYY1v-synttäreillä

Kuvaaja: Timo Idänheimo

Mistä sä haluaisit lukea lisää?

-saara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *