Vielä vaan makoisaa ruokaa – viikon 14 DIY ruokalista – lauantaina

Koko perheen all-time-favourite: kylmäsavulohipasta

 

Onnistuu aina! Ja ON hyvää.

Tarvitset vain keltasipulia, valkoviiniä, kylmäsavulohta ja kanterellituorejuustoa.

Ja tuorepastaa kaveriksi; valitse mieluiten vihreä versio, pinaattituorepasta;

näin vaaleanpunaisen lohen ja vihreän pastan väriyhdistelmä hivelee myös silmiä!

 

Kuullota pieneksi pilkottu sipuli (älä ihmeessä päästä ruskistumaan), lisää vähän valkkaria ja anna hetken aikaa kiehua.

Sekoita sekaan tuorejuusto ja lopuksi sekaan silputtu lohi. Enää ei saa kuumentaa kuin hetken, ettei lohi muutu sitkeäksi.

Mikä lohen ja kantarellin suloinen liitto tästä syntyykään!

Liitä mukaan valmis tuorepasta, jota olet keittänyt 3 minuuttia kiehuvassa vedessä.

Määriä ei ole ilmoitettu tässä, mutta esim 150 g:n kylmäsavulohipaketti riittää kyllä kahdelle syöjälle.

 

Ja näin lauantai muuttui hetkessä juhlapäiväksi, eikö?

 

Ruokaterveisin

 

Otaniemen wannabe-kokki

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *