Hallitus esittäytyy: Saana Rossi, koulutuspolitiikka

Opintoneuvosto 2015 vessassa Arabiassa

Opintoneuvosto 2015 vessassa Arabiassa (allekirjoittanut keskellä A?-sitruuna kädessä)

 

Hauskaa huomenta!

Olen Saana, Ayy:n hallituksen 2015 toinen kopo. Kopo-eläimeni on mustakarhu, ja siviilissä opiskelen neljättä vuotta arkkitehtuuria.
Hallituksessa hoitelen myös stipendiasioita.

Ayy:n hallitukseen kiinnostus heräsi oikeastaan jo toisena opiskeluvuonna, kun lähdin arkkitehtikillan opintovastaavaksi. Palo edunvalvontaan myös yliopistotasolla ja kansallisesti oli kova. Pyörin vielä vuoden 2014 arkkari-, asumis- ja ARTS-ympyröissä, kunnes aika tuntui kypsältä lähteä koittamaan siipiään Ayy:hyn. Nikon tarjottua paikkaa hallituksesssa hihittelin riemuissani seuraavan viikon.

Vuosi 2015 on alkanut hektisesti ja innostuneesti. Hallitus on tavannut sidosryhmiä ylioppilaskunnan sisältä ja ulkoa, toimintaa on käynnistelty ja yliopiston johtoa on tavattu. Kopona olen siitä onnellisessa tilanteessa, että pääsen tekemään hommia paitsi huippuhallituksen kanssa, myös kopokaveri Joonaksen sekä mahtavien työntekijöiden ja oman opintoneuvoston avulla (ylhäällä näette, millaisissa merkeissä OPN:ää vaihdettiin).

Tärkein tavoitteeni tälle vuodelle on tehdä aaltolaisia paremmin tietoiseksi omista vaikutusmahdollisuuksistaan. Opiskelijoiden inputtia kaivataan kaikkialla yliopistossa, ja vähälläkin panostuksella voi päästä kehittämään opiskeluympäristöään. Jos tiedät, miten jonkin asian pitäisi hoitua, älä pidä suutasi kiinni, vaan jaa se kaverille ja lähde vaikuttamaan!

<3 Saana

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *