Hallitus esittäytyy: Tuulia Telin, sosiaalipolitiikka ja uudet opiskelijat

tutor

Tutorina syksyllä 2014

 

Tsau!

Olen Tuulia, 5. vuoden kylteri ja muutan ihan kohta Otaniemeen, o ou! Uhka vai mahdollisuus? Ei vaan, AYY ja Otaniemi on jo tuttuja paikkoja kaiken huikean opiskelijatoiminnan myötä, mitä olen päässyt jo menneinä vuosina tekemään. Ja juuri niiden innoittamana päätin hakea täksi vuodeksi hallitukseen. Erityisesti lähellä sydäntä on opiskelijoiden hyvinvointi ja tutorointi, ja niinpä vastuualueenani on tänä vuonna hallituksessa sosiaalipolitiikka ja uudet opiskelijat.

Ensi syksynä myös muutama muu kylteri muuttaa Otaniemeen, tosin suurin osa vain opiskelemaan (kyllä, lisää opiskelija-asuntoja tarvitaan, we’re working on it!). Haluan olla mukana varmistamassa, että muutto sujuu kaikkien kannalta hyvin ja luontevasti. Vaikka tutorointi on tässä avainasemassa, muuttoon tarvitaan kuitenkin ihan kaikkien panosta. Toivon, että kaikilla on sellainen olo, ettei tämä muutos ole keneltäkään pois, päinvastoin, se rikastuttaa yhteisöämme entisestään tavoin, joita emme varmasti voi vielä edes kuvitellakaan (vaikka siis melko innovatiivisia tietty ollaankin).

Olen tosi innoissani tästä vuodesta ja kaikesta mitä pääsee tekemään ja kokemaan. Ennen kaikkea haluan, että yhteisömme on mahdollisimman monipuolinen ja kaikkien meidän näköinen, joten jos mielessäsi on mitä vain kommentteja/ehdotuksia liittyen näihin juttuihin, niin aina saa tulla jutskailemaan 🙂 Ja myös muistakaa, että vaikka ollaankin huippuyliopistossa (hihii) ja muutenkin awesome yhteisössä niin aina ei ole kaikista awesomein fiilis ja se on ihan fine. Olkaa kuitenkin ylpeitä saavutuksistanne, jo ihan pelkästään siitä, että ootte päässeet opiskelemaan Aaltoon. Itse ainakin koen olevani super onnekas, että olen saanut tutustua huikeisiin tyyppeihin ja oppia paljon uutta niin monilta teistä, joten kiitos siitä. Uskaltakaa siis lähteä mukaan uusiin juttuihin, toteuttakaa ennakkoluulottomasti visioitanne ja ottakaa kaikki irti näistä ainutlaatuisista vuosista!

Voikaa hyvin mussukat, pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!

<3 Tuulia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *