#Matkallamantalle – Lakin päiväkirja ke 29.4.

Taas mennään vappukansa!

Viimeisiä viedään ja kiertueeni h-hetket alkavat olla toden teolla käsillä! Valtamediatkin ovat kiinnostuneet turneestani, ja tänään pääsin sekä antamaan haastattelua että käyttämään taas tuomarin arvovaltaa fuksispeksien tuomaristossa.

Aamupäiväni kului lakitusvalmistelujen koordinoinnissa, ja lakitukseen johtava minuuttiaikataulu alkaa nyt olla hanskassa (tai minun tapauksessani ehkä vuoressa). Varmistakaahan että ehditte nauttia Wappukulkueesta kiireettömästi ilman häsellystä saapumalla Hietalahden torille hyvissä ajoin kello 15:30! Ajelen itse kiertueen kärjessä ja johdatan juhlakansan hilpeälle marssille kohti Mantaa.

Tänään annoin myös ensimmäisen virallisen haastatteluni, kun Helsingin Sanomien edustajat saapuivat kuvaamaan edustavaa figuuriani ja kuulemaan mietteitäni kuluneesta viikosta. Bongatkaahan siis kuvani torstain lehdestä! Myös huomenna mediaa on paikalla sankoin joukoin koko päivän, toivottavasti ramppikuume ei pääse iskemään.

Minä käyttämässä tuomarin arvovaltaa

Minä käyttämässä tuomarin arvovaltaa

Haastattelun jälkeen suunnistin viimeiseen tuomarointitehtävääni Dipoliin, missä fuksispeksit tarjosivat haalarikansalle improvisaatiota ja inspiroituneita musiikkiesityksiä. Kävin lavalla esittämässä terveiseni ja jäin sen jälkeen tuomariston pöydän päähän tarkkailemaan esityksiä. Ja hyvin ne menivät, tsemppiä vielä yöjäynään osallistuville joukkueille!

Hetki on koittanut, vappukansa. Nautitaan nyt siitä ja vietetään taas unohtumaton vappu!

Rakkain terveisin,
Lakki

Wappuaatto 30.4.

Tapahtumat:

  • Teekkarifuksien lakkien jako, Amfi Otaniemi
  • Wappuriehan julistus, Servin mökki Otaniemi
  • KUJ:n PreManta ja NESU-KY:n Wapputerassi, Pohjoinen Rautatiekatu 21 Helsinki
  • Wappukulkue Hietalahden torilta Mantalle

Mantan lakitus Kauppatorilla klo 18:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *