Ajatuksia lukuvuoden alkamisesta

TÀllÀ viikolla blogissa julkaistaan opiskelijoiden haastatteluita eri teemoihin liittyen. Maanantain kunniaksi kysyimme ajatuksia koulun alkuun ja orientaatioviikkoon liittyen.

  1. MitÀ koulun alku merkitsee sinulle?
  2. MitÀ odotat tulevalta viikolta?

 

Fuksimajuri Tuomas odottaa uusien opiskelijoiden saapumista

Tuomas odottaa innolla uusien opiskelijoiden saapumista

Tuomas Ranta-aho, Arkkitehtuuri
Fuksimajuri

  1. Koulun aloitus ja orientaatio on mahtavaa aikaa kun koko Otaniemi herÀÀ kesÀhorroksestaan vastaanottamaan uusia fukseja. Ihmiset palailevat kesÀtöistÀ ja yhtÀkkiÀ joka paikassa tapahtuu. YhdessÀ fuksikapteenien kanssa koko alkuvuoden kestÀnyt valmistelu kulminoituu uusien opiskelijoiden saapumiseen ja koulun alkuun. Upea vuosi tulossa.
  2. Orientaatio on mielenkiintoinen yhdistelmÀ perinteisiÀ tapahtumia ja uusia ihmisiÀ. Orientaation tapahtumista Otasuunnistukset, joissa vanhemmat opiskelijat esittelevÀt OtaniemeÀ fukseille, ovat aina olleet oma suosikkinitapahtumani. Tulevalta viikolta odotan ennen kaikkea kiinnostavia kohtaamisia ja uusia tuttavuuksia.
iina

Iina kertoo syksyn olevan historiallinen

 

Iina RyhÀnen, Johtaminen
Hallituksen jÀsen, Kauppatieteiden ylioppilaat ry

  1. Koulun alku on aina jÀnnittÀvÀÀ aikaa. Vaikken tÀnÀ syksynÀ kerkeÀ paljoa opintoja tekemÀÀn, odotan kovasti jo ettÀ pÀÀsee tapaamaan vanhoja kavereita ja tutustumaan uusiin ihmisiin.
  2. Kaikkea! Uusia mursuja, KY entryĂ€, AaltoPartyja, Aalto-henkeĂ€, U-siivessĂ€ pyörimistĂ€, elĂ€mÀÀ OtaniemessĂ€… Historiallinen ja loistava syksy tulossa!

 

 

aliisa

Aliisa odottaa mielenkiinnolla kylterien Otaniemeen saapumista

Aliisa PietilÀ, Informaatioverkostot

  1. KesÀn loppua ja TeekkarikylÀn henkiinherÀÀmistÀ. KesÀtöiden loppua, sitÀ, ettÀ kavereita nÀkee taas ilman sen suurempaa suunnittelua ja sÀÀnnöllistÀ kortinpeluuta ja kahvinjuontia kiltiksellÀ. EhkÀ vÀhÀn myös opiskelua.
  2. En osaa edes valita, kun oon odottanut fuksiviikkoa niin paljon! Mutta varmaan ylipÀÀtÀÀn menoa ja meininkiÀ, kavereiden nÀkemistÀ ja uusia fukseja. Ja sitÀ ettei tarvii pestÀ pyykkiÀ kun ei tarvii kauheesti muita vaatteita kuin haalarin. Mielenkiinnolla odotan kanssa sitÀ, ettÀ miten kylterit nÀkyy menossa mukana ja ettÀ pÀÀseekö niihin tutustumaan.

 

Linh Tamminen, Rahoitus

  1. Koulun alku tarkoittaa minulle aina kesÀn pÀÀttymistÀ ja uuden alkua. Minulla oli kesÀllÀ ITP, mikÀ oli opettavainen, mutta odotan kuitenkin omien opintojen alkua. On mukavaa nÀhdÀ tutut kasvot luennoilla.
  2. Minulla alkaa viimeinen vuosi, mikÀ tarkoittaa loppurutista, mutta kuitenkin nauttimista viimeisestÀ opiskeluvuodesta. Olen menossa KY:n vaellukselle ja KY Accountingin mukaan Tokioon. LisÀksi Aalto Women in Business Students organisaatiolla on paljon tarjottavaa opiskelijoille ja meillÀ on tulossa monia upeita tapahtumia. Kaikkiaan uusi lukuvuosi, uudet haasteet ja mahdollisuudet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *