Styrelsen presenterar: Jimmy Nylund

Morjens!

Jag Àr Jimmy Nylund och studerar maskinteknik för sjÀtte Äret. Jag Àr frÄn Pedersöre, alltsÄ den österbottniska landsbygden. Jag sökte in till Tekniska högskolan som abiturient vÄren 2009, kom in, genomförde min militÀrtjÀnstgöring hÀr emellan och började studera vid Aalto-universitetets tekniska högskola hösten 2010. Vid Ärsskiftet 2010-2011 blev Aaltos tekniska högskola uppdelad i fyra olika delar, och sen dess har jag studerat vid Aalto-universitetets högskola för ingenjörsvetenskaper.

I styrelsen hĂ„ller jag pĂ„ med all slags intressebevakning: högskolepolitik, studerandes hĂ€lsovĂ„rd, arbetslivsfrĂ„gor och tresprĂ„kighet hör till mina ansvarsomrĂ„den. Jag brukar ibland sĂ€ga, med glimten i ögat, att jag Ă€r ”intressebevakningssektorns nakkikone”. Jag har tidigare fungerat i olika funktionĂ€rsposter pĂ„ Teknologföreningen och förra Ă„ret var jag TF:s studiechef.

PÄ fritiden gör jag ocksÄ allt möjligt. Jag lÀser böcker, gÄr pÄ gym, tittar pÄ filmer och tv-serier, och ibland spelar jag baryton-horn i teknologorkestern humpsvakar, Àven om jag inte Àr sÄ vÀrst aktiv lÀngre. Böcker som jag hÄller pÄ att lÀsa, eller tÀnker lÀsa, Àr för tillfÀllet: VÀinö Linnas TÀÀllÀ pohjantÀhden alla, Sixten Korkmans Talous ja Utopia, Percy Barneviks Jag vill förÀndra vÀrlden och John Steinbecks Vredens druvor. Jag Àr i övrigt ocksÄ intresserad av samhÀllsfrÄgor och försöker följa aktuella Àrenden i vÀrlden.

Jag Àr verkligen glad över att fÄ vara med och förbÀttra vÄrt Aalto-samfund med detta fantastiska gÀng. Kom och hÀlsa nÀr du har tid och berÀtta din Äsikt och dina idéer! Jag diskuterar gÀrna alla möjliga saker.

HĂ€lsningar Jimmy Nylund

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *