TET AYY:lla, tai viikkoni viestinnän kopissa ja sen ulkopuolella.

1.PÄIVÄ. 12.12.2016

Ennen TET-harjoittelun alkua olin saanut suurinpiirteisen listauksen, mitä pääsen tämän viikon aikana tekemään. Luettelo oli monipuolinen, ja olinkin innostunut ja vähän kärsimätön, kun bussini 550 oli jopa viisi minuuttia myöhässä. Päästyäni sisään AYY:n toimistoon näin Hennan ja Sebastianin(uusi sivari), ja tutustuminen viikkoni ”työpaikkaan” alkoi. Toimisto vaikuttaa melko rennolta, ja olen kiinnostunut ja motivoitunut oppimaan uutta tällä viikolla.

Jouluun on jäljellä enää kymmenen päivää (henkilökohtaisesti en ole valmis, koska lahjat  ei todellakaan ole hankittu ja paniikki iskee viimeistään nyt), mikä näkyy tietysti myös AYY:n toiminnassa kaikenlaisten pikkujoulujen ja hallitusten vaihtumisien muodossa. Viikosta on nähtävästi tulossa kiireinen ja hauska.

Alkupäivällä julkaisin viikkotiedotteen AYY:n nettisivuille, ja se oli elämäni ensimmäinen nettisivupostaus. Lounastauon jälkeen tein tiedonhankintahommia yhdistyksistä ja sain tunnukset AYY:n instagram-tilille, jotta voisin laittaa viikon aikana kuulumisia instagram storyyn.

Päivän päätteeksi tein omaksi ja koko asuntotoimiston iloksi mapitushommia, mikä oli aika kivaa ja näin englannittain ”satisfying”. Lähdin kotiin ilomielin ja ihaillen kaunista pinkki-sini-liila-harmaata taivasta.

 

2.PÄIVÄ. 13.12.2016

Aamukoulun jälkeen jatkoin hetken hommia asuntotoimistolla ja tulin takaisin viestinnän koppiin, jossa laitoin uudet tarrat vuokratilojen avaimiin. Sen jäleen muokkasin kirjaston listaa.VM5 lounaan jälkeen tein loppupäivän asuntotoimiston mapitushommia, ja osallistuin brändityöryhmän koordinaattorin rekrytoinnin suunnitteluun, mikä oli aika mielenkiintoista

 

3. PÄIVÄ. 14.12.2016

Kaunis keskiviikkopäivä alkoi leipomisella pikkujouluja varten. Teimme erimuotoisia joulutorttuja, muun muuassa kukkia, kampoja ja ruusuja. Pikkujouluista oli jo silloin tulossa trendikkäät, kun joulutortutkin olivat tehty viimeisen huudon mukaan.  Järjestelimme myös koko kertakäyttöastia- systeemin uusiki. Päivän slogan: ÄLÄ OSTA KERTAKÄYTTÖASTIOITA! Tosiaan, niitä tuntui olevan joka paikassa.

Täffän legendaarisen keskivikkospagettilounaan jälkeen siirryimme AYY:n vaikuttamsitapojen workshoppiin ja sain kuunnella ja esittää kysymyksiä liittyen aiheeseen. Iltapäivällä aloitin AYY:n viestinnän tavoiteet ja periatteet- julisteen ideoinnin ja lopuksi kävimme Hennan ja Niinan  kanssa hakemassa jouluruokia ollan pikkujouluja varten. Ruokien joukossa oli myös tämän joulun vegaanihitti- porkkala, joka maistuu aivan kylmäsavulohelle, vaikka onkin käytännössä vain porkkanaa.

 

4.PÄIVÄ. 12.2016

Koko minun torstai- päivä oli suurimmaksi osaksi julisteen tekoa. Oli kiinnostava kokemus keskittyä yhteen asiaan ja saada parissa tunnissa valmiiksi oma työ. Ensi viikon tiedotetta tuli myös tehtyä.

 

5.PÄIVÄ. 12.2016

Tulin toimistoon jo kello kahdehdaksi, toisiaan vasta puoli yhdeksän, sillä erilaiset matkakortiseikkailut  veivät paljon aikaa. At last, pääsin toimistoon ja kirjoitin vähän blogitekstiä sekä viikkotiedotteiden kokoamista arkistointia.  Jälkeenpäin lähtimme Nooran ja Annan kanssa arkistoimaan tämän vuoden Tempaukseen liittyviä juttuja, mikä oli äärimmäisen kiinnostavaa, sillä arkistossa säilytetään esineitä jopa 1890- luvulta lähtien. Samalla kävimme Otaniemen rannalla ihastelemassa kaunista säätä ja ottamassa pari kuvaa.

Viimeiseksi menimme syömään taas VM5:seen ja palasimme toimistolle, jossa minä lopettelin juttuja ja moikkasin viimeisen kerran toimistoporukkaa.

 

Viikko oli kokonaisuudessaan todella kiva ja kiireinen, ja olen todella tyytyväinen ja kiitollinen, että sain kokea tälläistä. Kiitos kaikille, joiden kanssa olen ollut tekemisessä ja erityisesti Hennalle, Nooralle, Ahtolle,  Joannalle ja koko asuntotoimistolle. Oli ihanaa ja opin paljon. Jäisin mielummin toiseksikin TET-viikolle tänne.

Viikon avainsanat ovat ”JEEJEE HUIPPUHAUSKAA!”

 

Anna Presnukhina, TET-harjoittelija.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *