Styrelsen presenterar sig – Pyry Huhtanen: Planläggning, företagsrelationer och dadaism

Hej! Jag studerar produktionsekonomi för 5:e året och sitter i AUS styrelse år 2017. Mina ansvarsområden är företagsrelationer och planläggningsärenden. Dessutom sköter jag alumnärenden, skapar dissonans och ställer dumma frågor.

Innan jag började studera år 2012 tillbringade jag fritiden med orientering på rätt seriös nivå, och har fortfarande inte lämnat den sysselsättningen helt och hållet.  Min inbyggda kärlek för kartor är antagligen orsaken till att jag börjat arbeta med planläggningsfrågor. Att fingra på kartor ger mig en varm och mysig känsla som får mig att glömma de skräckinjagande långa behandlingstiderna på över fem år i den kommunala planeändringsprocessen. I Otnäsområdet pågår många projekt som har stor inverkan på AUS och kårens medlemmar, och där det är viktigt att vi garanterar tillräckliga möjligheter att bygga studentbostäder. Den saken är så viktig för AUS att den skrivits in i den officiella 10-årsstrategin.

I övrigt har jag mest varit aktiv inom företagsrelationer under studietiden. 2014 var jag excumästare i produktionsekonomiska gillet Prodeko och dessutom har jag hjälpt till med företagsrelationerna i diverse mindre projekt.  Därför är jag intresserad av att ansvara för sektorn för företagsrelationer som jag ser fram emot att vidareutveckla. Två aspekter av företagsrelationerna kan i bästa fall få stor betydelse för studentkåren om vi gör saker och ting rätt: Företagsrelationerna som medlemstjänst och som inkomstkälla. Det goda vi kan åstadkomma inom sektorn begränsar sig inte bara till finansieringen av AUS ideella verksamhet såsom intressebevakningen. Företagsrelationerna kan skapa fler sysselsättningsmöjligheter och kontakter, men också andra potentiella förmåner till exempel i form av produktrabatter för AUS medlemmar. Jag kommer att utveckla sektorn och dess utbud med stor iver.

Det här året jobbar vi alltså för fullt för studentkåren. Fritt fram att gnälla och ställa frågor om vi stöter ihop.

Hälsningar,

Pyry

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *