Viikko hallituslaisen elämässä – Katso kuvat!

AYY:n hallituksen jäsen piti valokuvapäiväkirjaa viikon ajan – tässä tulos.

 

Maanantai 23.9

WP_000992
Viikon aloituksena pidimme AYY:n edunvalvonta-asiantuntijan Hannun kanssa palaverin Athenen kiltahuonella “OLOhuoneella”, ja suunnittelimme kanditaloon (Otakaari 1) marraskuussa avattavan opiskelijahubin aikataulua opiskelijanäkökulmasta. Mietimme myös oppimistilojen toteutumista Aallossa ylipäätään. Maanantain aikana ehdimme myös muun muassa vaikuttaa Aallon uudistuvaan oppimiskeskukseen.

 

Tiistai 24.9

Tiistai
Joka tiistaiaamu klo 11 AYY:n koulutuspoliittinen sektori kokoontuu viikkopalaveriin. Kuvassa koko koposektori, eli asiantuntijat Hannu ja Juha sekä hallitusvastaavat Perttu ja Ilmi. Tänä tiistaina aiheita olivat mm. halloped-valinnat, ensi vuoden kopotoimijoiden rekrytoinnit, opiskelun sujuvoittaminen, kandipalautekierroksen avautuminen sekä Opetus-ja kulttuuriministeriön rahoitusmalli. Tiistaihin sisältyi myös mm. kummiyhdistyksen hallituksen kokouksessa käymistä sekä juoksevien asioiden ja sähköpostin hoitamista.

 

Keskiviikko 25.9

Keskiviikko
Keskiviikon kuva on DIA-koulutuksen yhteisvalintatoimikunnan kokouksesta, jossa keskusteltiin tekniikan alan DIA-valinnan perusteista ja laajemminkin siitä, miten valintakoetta pitäisi kehittää. Kuvassa olen yhdessä Perustieteiden korkeakoulun varadekaanin ja opintoasiainpäällikön kanssa hakemassa kokouskahveja. Keskiviikon aikana myös mm. suunnittelimme syksyn toimintaa sekä tapasimme AYY:n edunvalvontasektorin kesken.

 

Torstai 26.9

Torstai
Torstain kuva on otettu vasta illalla. Itse päivään ehti kuulua tapaaminen Espoon kaupungin projektijohtajan kanssa, tapaaminen Aallon vararehtorin kanssa sekä AYY:n koposektorin yhteinen tapaaminen KyKy-suunnittelijan kanssa. Kokosimme yhteen työkaluja, joilla opintoja Aallossa voidaan sujuvoittaa. Toimistolta suuntasin suoraan oman kummiyhdistykseni Prosessiteekkareiden fuksisitseille, joista kuva on otettu.

 

Perjantai 27.9

Perjantai
Perjantain kuva on otettu hallituksen yhteisestä aamukoulusta. Aamukouluja pidetään joka viikko keskiviikkoisin ja perjantaisin, ja ne muodostavatkin hallitustyöskentelyn ytimen. Suuntasimme aamukoulusta suoraan Campus2015 -kilpailun voittajan julkistamistilaisuuteen. Kilpailun voittajaksi julistettiin työ nimeltä Väre. Julkistamistilaisuuden jälkeen oli myös hyvä hetki jutella kampustoimijoiden kanssa, ja pääsinkin keskustelemaan kampuksen tulevaisuudesta yhdessä kaupunginjohtajan, kaupunkisuunnittelulautakunnan puheenjohtajan ja Helsingin Sanomien toimittajan kanssa. Viikko oli kokonaisuudessaan mielenkiintoinen ja saimme paljon aikaan – viikonlopun viettoon saattoi siis lähteä hyvin mielin. Varsinkin, kun sunnuntain kruunasi onnistunut jäynääminen :).

Terkuin,
Ilmi Salminen
AYY:n hallituksen jäsen
koulutuspolitiikka ja kampusasiat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *