Leikkuulautojen liikkeet AYY:n tilojen keittiöissä

Kertavuokrattavien tilojen irtaimmiston senhetkinen tilanne – ah tuo jokaisen tapahtumajärjestäjän mielenkiinnon kohde. Tarvittavat uunipellit tai leikkuulaudat tuntuvat olevan aina kateissa kun niitä eniten tarvitsee.

Tiloissa käytettävä uusi Drive-pohjanen tarkastuslistajärjestelmä mahdollistaa hyvinkin tarkan datan saamisen. Oheisessa kuvaajassa näkyy viiden uutta järjestelmää alusta asti käyttäneen tilan leikkuulautojen määrän kehitys.

Kauhoja

Kuten kuvasta näkyy, ei määrä ole kovinkaan stabiili. On vaikea sanoa että johtuuko tämä sitten huolimattomasta tarkastuslistojen täytöstä vai lautojen varsinaisesta katoamisesta.

Peltejä

Uunipeltien kuvaajasta näkyy selvästi miten uunipellit ovat ajan mittaa siirtyneet OK 20 isolta puolelta pienelle. Muistakaa varsinkin useampia tiloja kerralla varaavat ajatella myös tulevia käyttäjiä ja jättää tavarat oikeille paikoilleen! Jos jokainen jättää jonkun asian vähän paremmin kuin edellinen käyttäjä niin tilat pysyisivät paljon nykyistä paremmassa kunnossa ja paremmin varusteltuna.

 

Lautoja

Palautetta tiloista voi lähettää osoitteeseen tilat (ät) ayy.fi

 


Heikki Pulkkinen

Hallituksen jäsen, asuminen ja tilat
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY)

+358 41 437 7542 | heikki.pulkkinen (ät) ayy.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *